Tuesday, May 22, 2012

:: Gegurl Belanja SHOGUN Sebab Dapat Bonus?? ::

Jeng jeng jeng..suspen x, suspen x, suspen x tajuk..wakakaka..gaya mcm gegurl je yg dpt bonus nak belanja2 kat Shogun nieh bagaikan..ngeeeeee..malam semlm dinner on my BIL eddy sbb die dpt bonus..hehehehe..untung org dpt bonuskan..semlm kiteorg semua gie dinner Shogun OU..Shogun nie Japanese Buffet Restaurant..dulu penah la  mok mok ajak makan kt situ tp gegurl xnk sbb rugi la kalau bwk gegurl gie makan buffet..xfighting sbb gegurl makan skit jer..wat rugi je kalau bayar mahal2 sbb end up makan xsmp quarter pun dr harga yg dibayar..kan rugi tuh..

Teringat zaman2 9-10 thn lepas time mok mok nak tackle gegurl..kiteorg beramai2 dak2 sri gombak gie buka puasa kat satu restaurant nie kat area Bukit Bintang..makan buffet la tp..food sgtlah x sedap tp xterasa sgt ruginye sbb bkn gegurl yg bayo..mok mok yg bayo..hehe..dulu time bulan pose murah rezeki gegurl sbb ade je org yg nak belanja berbuka kat luar..itu time single2 xde boyfriend la..kalau kene time ade boyfriend xramai pun yg ajak gie berbuka luar..hehe..kebanyakannye mmg buffet la kan..kalau mana yg dh tau peel gegurl mcm mana, mmg dieorg belanja kat tmpt ala carte jer..sbb dieorg tau betapa ruginya belanja gegurl kat tmpt yg makan buffet..merasa gak la makan kat tmpt yg best2 time berbuka dulu..heehehe..

Okayh sya enough bout that..back to our topic..kat situ mcm2 makanan ade tau..byk gile seafoodnye..gegurl sedih sbb x dpt makan satu pun seafood kat situ tau sbb gegurl allergic seafood..kalau mok mok ade mmg xleh makan even satu pun seafood..uwaaaaa..food kat situ so so je la..okayh okayh je la..nak kate sedap gile2 pun idak la jugak..takat nak kenyangkan perut je boleh la..nak repeat balik belum tentu lg..hehe..but ya, EVERYTHING IS FREE IS NICE!!..wakakakaka..
 Bee , Mak n Eddy
 mampu tgk je seafood2 tuh..;(
 dh kalau nama nye makan Jepun, mmg haruslah amek sushi..hehe..
 muke mok mok x penah nak serious..;D
 tmpt sushi..
 dh mcm bersampan dh nie haaaa..
 tmpt tepanyaki pun ado..
 pilih2 pastu bg die goreng..
 gambar gegurl haruslah ade..hahaha..
 sedapnye coklat..yummmehhh!!!..
 ade je gaya mok mok nie tau..
TQ EDDY!!!!!..hehehe..
sempat lagi bergambo before balik..hehe..

TQ EDDY coz belanja kiteorg dinner semalam..burrpp!!..alhamdulillah kenyang..;D

30 comments:

  1. bestnyer mkn free..hee...eh mak mertua kamu cun n nampak sporting..ngee

    ReplyDelete
  2. bestnye ada org belanja..sedap tngk coklt cair tu

    ReplyDelete
  3. mnarik wei
    bape sorang bufet ni
    aku xmakan sushi
    klw tepanyaki aku suke la

    ReplyDelete
  4. kalo ajak mak jemah ni...mmg untung mok mok tu bayo...sebab mak jemah mencekik lebey..kakkakak...telan air liuq jap ngan cekelat tu..mak aiiii sedapnyer..

    ReplyDelete
  5. tk pernh try shogun...best ler dpt mkn free tp kalo gegurl tk kuat mkn mmg rugi kalo p buffet kena byr..nasibaik yg ni org blanje kn...:)

    ReplyDelete
  6. @ieyda makan free mmg seronok..hehe..

    ReplyDelete
  7. @iduraz bestkan..hehe..mmg sporting..nmpk muda kan..haha..

    ReplyDelete
  8. @Saya Disini coklat tuh sedap tp cpt sgt kerasnye..heheh..

    ReplyDelete
  9. @Nana xbrape sgt la na..not recommended..harga kalau x silap RM50++ perhead..

    ReplyDelete
  10. @syawalsimpsons hahaha..lain kali boleh la belanja mak jemah buffet..kalau falsya mmg rugi..hehe..

    ReplyDelete
  11. @mama tisya kan erin..mmg rugi tau..itu la..nasib baik free org belanja..hehehe..

    ReplyDelete
  12. sedapnye
    aku teringin nk pegi buffet jepun2 ni
    sbb nk mkn sushi secara tamak
    tp smp skrg xkesampaian
    hukhuk

    ReplyDelete
  13. amboi2...
    sedapnye makan..!
    free lak tu, lagi sedap
    heheheh
    gegurl mmg takleh makan seafood ek?

    ReplyDelete
  14. ruginya tak dapat makan seafood...hehehe..

    ReplyDelete
  15. @syanasaid hahaha..secara tamak nyeah..kat sana byk gile food..rambang mata xtau nak start mana satu..nnt ko gie la OU pastu wat2 la tingin..;D

    ReplyDelete
  16. @Nad @ MamaZakwanNayli not bad gak la..bile free lg sedap..hehe..xleh makan seafood sbb allergic..sedih btul..dh la peberet seafood..;(

    ReplyDelete
  17. Sangat sedeyh tak dapat join huwaaaa. makan preee nih! :(((

    ReplyDelete
  18. wahh best la ada org belanja kan.... :D

    ReplyDelete
  19. ruginya awak xmakan seafood. kalau saya bedal dah semua nii :P :P

    myum3!

    ReplyDelete
  20. coklat tu nape nk tayang gak ek??! saje nak suh mak buyung ni telan air liur.. hehheh

    ReplyDelete
  21. @Afasz makan free mmg best kan fasz..hehe..

    ReplyDelete
  22. @NOOR FATIN rugikan..uwaaa!!..padahal feveret..;D

    ReplyDelete
  23. @IntaNBerliaN halamak mak buyung dh terliur dh ker?..nnt ajak en asben gie makan tau..hehehe..

    ReplyDelete
  24. @Falsya

    haihh.. bukan tak nak join.. tapi tetiba eddie cakap nak gi makan isnin malam pulak.. macam tak larat laa pulak nak datang jauh2 kan. esoknya keja pulak. huwaaaaa.. sabtu nih nak tuntut kat dia. tak kira apa nak jadi hahahah.

    p/s: tengok gambar yang last skali. baru perasan mereka adik beradik nih mmg suka amik gambar mendongak eh? ekkeekke

    ReplyDelete
  25. @Zila Zainal tuntut jgn x tuntut..ye la u kan jauh nak dtg OU tuh..hehe..

    aah la kan..i baru perasan..hehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...