Tuesday, February 26, 2013

:: Cara2 Untuk Ke William, KJ ::

Ewah ewah ewihhhhh..dh mcm kelas masakan dh pulak..no no no..kite bkn nak ajar cara2 mcm mana nak menumis, membakar atau memasak kayh u'ollssss...ishhh, gediknye lahai..wakakkakaka..jgn la mok mok baca..kalau x nnt mesti mok mok ckp,"mmg bini i gedik pun"...adehhhh...redha jela ye mok mok..bukanku pinta..dh mmg begini..

Ini semua sbb entry kite pasal William tuh laaa..ade a few blogger tanye kat mana tmpt tuh..hurmmm, mcm mana nak terangkan nyeah..nak copy paste google map mmg rasenye xkan paham...sbb kite sendri pun xpaham bile tgk google map tuh..kihkihkih..kite pun duk pikir mcm mana nak terangkan jalan ke sana tp xpe, utk tunaikan permintaan, kite cube terangkan lah jugak even though kite tau akan ade yg pening..kuikuikui..advantage utk sesiapa yg dh familiar jalan area2 sana..

Dari Kelana Jaya

LRT Kelana Jaya on ur right hand side..straight je all the way but jgn naik flyover..maintain lane kiri sekali..after jejantas n bus stop on ur right hand side, dpn skit ade first junction ke kiri..haaaa, masuk kiri pastu straight je..dpn tuh kalau xsilap ade 1 traffic light tp straight je lagi (kalau nak senang maintain lane kiri je dr start masuk simpang)..pastu bile dh straight kat 1st traffic light tuh, before 2nd traffic light, belok kanan..rasenye kat corner nak masuk kanan tuh ade balai raya kalau xsilap..ke pondok..gitu2 laaa..

Then u go further up until u see big building (Kolej Lim Kok Wing lama) belah kanan..bile nmpk tuh terus masuk kanan..then dh boleh crk parking dh..William nie betul2 belakang building besar tuh..betul2 kat corner jugak..kalau nmpk byk table2 kat luar tuh, itu la die..hehehe..

Dr Uptown Damansara

Mesti kene lalu dlm tunnel tuh kan, pastu straight je..akan lalu Balai Bomba belah kiri, petronas belah kanan..pastu lambai2 skit kat org yg nak masuk exit SS2 tuh..hikhikhik..then naik je flyover tuh xpe..they don't bite..wakakaka..after fly over, maintain kiri, pastu masuk exit ke Taman Mayang, Taman Megah ke ape tah..bile dh masuk exit tuh, ade traffic light kat dpn, belok kanan..dh masuk kanan kalau nak lagi sure, kanan ade byk shop lot, belah kiri kawasan perumahan..

Pastu straight je smp jmp T-junction kat dpn..kalau nak bg sure lagi, ade tmpt main badminton besau kat belah kanan..dh smp T-junction tuh belok kiri straight je all the way smp jmp traffic light..traffic light belok kanan then immediate left before traffic light..then u go further up until u see big building (Kolej Lim Kok Wing lama) belah kanan..bile nmpk tuh terus masuk kanan..then dh boleh crk parking dh..William nie betul2 belakang building besar tuh..kat corner..kalau nmpk byk table2 kat luar tuh itu la die..hehehe..

*agak2 paham x..kalau xpaham nie alamat William*

Address William
2-14, Jalan SS 26/4,
Taman Mayang Jaya,
47301 Petaling Jaya,
Selangor.

8 comments:

  1. tengs..i la salah sowang yang tanya..hehehe..
    pernah cari lim kok wing tapi tak jumpa..

    ReplyDelete
  2. @Zee Suhaini agak2 paham x?...hehe..lim kok wing tuh dh xde dh...dh bertahun dh xde..;)

    ReplyDelete
  3. @Zee Suhaini boleh x bg link skali..kite nak follow tp xde link..;)

    ReplyDelete
  4. nadia rasa blog kak sya ni segala jenis direction ada :p

    ReplyDelete
  5. baru la boleh komen. putera william tau tp william tmpt mkn tak tahu. hehehe...

    ReplyDelete
  6. wah wah....amik ko.... hahhaha tq ya....

    ReplyDelete
  7. will try carik sampai jumpa..hihi
    ni link kite :) auntummawar.blogspot.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...