Tuesday, February 26, 2013

:: Mencekik Smp Tercekik ::

Ehem ehem..ahad lepas kite gie dating2 ngan mok mok..saje je jalan2 sbb boring duk umah..hehehe..time tuh nak masuk time dinner..as usual mok mok tanye kite nak makan kat mana..sbb kite nie segala serbi asyik nak fussy jer..smp ke makanan pun sama jugak..itu xmakan, ini xmakan..mok mok pulak jenis main bedal je segala2..;)))

Asyik ikut tekak kite jer, kesian la plak kat mok mok..mcm2 la kite duk sebut tp xde satu pun yg mok mok nak..sekali kite goda ngan makanan2 kat William, KJ..haaaaaa, kan dh tergoda..yessss!!!!..berjaya..sooooo William it isssss..

Fresh orange yg besau tuh mok moknyeeeee..yg kecik teh tarik tuh kitenyeeeee..
percaya ke u'ollsss??..xde laaa..yg besau tuh kite sebenarnye..kuikuikui
chicken baked pasta
chicken kiev

Kiteorg makan share2 jer..sbb mmg dr dulu asal gie sana xkisah la ngan sape pun mesti share2..cukup la 2 3 kali order sendri..mmg xkan abis punye laaaaa..sbb kat William tuh big portion ye kawan2...kalau agak2 tank perut tuh kecik, jgn la nak mandai2 order sorang satu..mmg xabis la jawabnye..

Tetibe mcm lapo plak...adehhhh!!!!...

13 comments:

  1. tak jumpa2 lagi nk cari william tu...

    ReplyDelete
  2. dah lama dah cari william ni..xprnh jumpa pon..falsya leh bagi direction tak camner nak pegi??tengs

    ReplyDelete
  3. saper william ni..sedara ke??? ;a;a;a

    ReplyDelete
  4. besau nye fresh orange tu..hehehe

    ReplyDelete
  5. bestnyer.. nampak selera tekak akakni.. tapi suami akak mesti tak nak tak retinyer dia makan..

    ReplyDelete
  6. makan je la. domok pun ada yang sayang.

    ReplyDelete
  7. tak pernah makan kat sini..ok nak cekidout next post pulak ngeeeee

    ReplyDelete
  8. teringin nak mkn situ tapi tak pernah ada kesempatan lagi.xda rezeki lg la tu.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...