Monday, December 28, 2015

:: Sakae Sushi ::

Kami somi isteri sebenarnye gile makan sushi..mmg suke sgt..feveret..n kalau makan sushi mmg table akan penuh dgn raw salmon..somi kite jenis xmakan raw salmon tp semenjak dgn kite tetibe die pun gile raw salmon..

Sabtu lps kami laki bini dating berdua jer sbb atok ngan nenek amek qisya tengahari tuh bawak gie jenjalan..plannye nak dinner kat william mlm tuh..sebab tuh la somi kite ajak gie paradigm mall sebab dh alang2 satu jalan..die nak gie harvey norman nak carik tv..harvey norman buat boxing day..senang cite buat stock clearance la..

Sudahnye xbeli pun sebab die kate kat luar boleh dpt lg murah..ade je yg murah tp somi kite nak yg smart tv la, somemore nk yg led tv la ape la..ikut u la domok..duit u..u yg bayau..kite cume racun suruh beli tv yg besau skit dari sekarang..wakakkakkaka..

Tetibe bile dh jalan2 tuh ternmpk sushi zanmai..sedapnye sushi..last2 somi kite ajak makan dekat sakae sushi..sudahnye william xjadi pegi..william xpe boleh gie weekend nie..ehh, nak jugak nyeah..hehehe..
Ade lg sebenarnye tp xsmp lg..;)
Kite amek air nie..kirenye kalau order air nie boleh dpt sekali frog mug..kite amek utk qisya..hehee..

Tengah2 makan mak kite kol tanye kat mana..rupenye mak kite, kakak kite ngan qisya otw gie murni..hurmmm, kalau xmakan lg sushi boleh la join..
Mak ngah antar gambau..

Kiteorg abis je makan terus ke murni..jmp jap mak kite, amek qisya, pastu balik sebab dh malam..esok pagi nak bgn awal..

9 comments:

  1. kite plak tak pandai makan sushi.. laki kite lagi laaa

    ReplyDelete
  2. akak x mkn sushi tapi ntah mcm mane anak-anak pandai makan sushi!! padahal kitaorg tak penah pun bwk diaorg pegi mkn sushi!

    ReplyDelete
  3. Kita pernh mkn ktrestaurant sushi king je..sakae, zanmai,sushi tei, xpernh try

    ReplyDelete
  4. Pandai laki bini makan sushi ye..
    Akak tak lalu masuk tekak ni..
    Hahhaha

    ReplyDelete
  5. Bestnyer...lm x mkn sushi..skrg bb still kecik rs ssh lak nk outing kt luar..😂

    ReplyDelete
  6. Alaaaa...tak reti makan sushi. Tekak kampung.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...