Tuesday, July 4, 2017

:: Dinner Dekat Willian Corner, Kelana Jaya ::

William corner nie tempat lepak kite ngan kengkawan kite dari kite umur 20-an kut..ke belasan..ehh, xingat tp kemain lama weh William Corner nie..kalau bukan makan dekat William Corner, makan dekat kedai adik die, Murni kat ss2..tp kalau makan dekat william jangan la gatal2 nak order makanan yg ade kat murni..same goes la dengan murni..mau kene jeling kene marah..katenye xngam..dulu la skang xtau la cemana..hahahahhaa..

So cuti2 lama minggu lepas, kebetulan pulak kiteorg pegi ikea..dh alang2 ke belah sana tetibe je teringin nak makan dekat william..maka, william lah iya..

Kebetulan pulak anak2 buah kite ade..adik kite transfer-kan derang sekali ngan anak dara kite masa kite dekat ikea..sebab sebelum tuh adik kite bawak dieorg pegi petrosains..

Kiteorg order,

Mix platter

Chicken keiv

Meatball baked pasta

Mangga special

Kenyang sampai esokkkkk wehhh..se'eh betul perut kak atul..

Service masih lagi mcm berbelas tahun dulu..cepat dan cargas..walaupun customer ramai sesgt..thumbs up!!!..

Terliur????..sila2 terjah william..tp kalau terjah sana jgn mintak menu tau sbb menu mmg xde..sebelum nak pegi, google dulu makanan2 dekat william..hiksss..

4 comments:

  1. ala kenapa kita tak pernah seumur hidup sampai ke william !

    ReplyDelete
  2. xpernh smp...lapar tgk menu2nye..mango special yummm

    ReplyDelete
  3. Terliur tengokk. Hahaha! Lamaa gila tak pergi William ni. Mengundang betul tau post ni 😂

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...