Wednesday, June 27, 2012

:: B.A.L.I ::

Bulan 6 tahun 2010 gegurl gie BALI..rindunye nak ke BALI lagik..hehe.mok mok, jom kite gie BALI lagik nak???!!!!!...hikhikhik..kiteorg gie ramai2 time tuh..1 group ade 8 org..serious best!!!..nak2 plak yg gie tuh mmg sekepala je semua so lagi la double triple best..hehehe..

Serious tau..rindu gile nak ke BALI..rindu nak makan New York Strip Steak kat Hard Rock BALI..mmg sedap!!..penah try makan NY Strip nie kat Hard Rock KL tp xsama..xjuicy mcm kat sana..kat sana lg sedap berdouble..hehe..rindu nak gie waterfall, rindu nak makan smbl tgk view gunung berapi..dingin je sejuk jer..n kalau u'olls nak tau, gunung berapi tuh active tau..seram je bile dgr..rindu nak wat water rafting lagikkkkk..uwaaa!!!!...rindu bangat sama BALI!!!!..

really miss those days..

Gegurl : mok mok, jom kite gie BALI nak?..
Mok mok : okayh nnt kite gie nyeah?..
Gegurl : okayh..;(
Mok mok : blog sape je yg u tgk gie BALI?..
Gegurl : mana ade..tingat kite gie dulu la..jom repeat lagik!!!..
Mok mok : okayh, nnt kite gie nyeah?...hikhikhik..
Gegurl : hurrrrmmmmm..
(harapan je mok mok tuh)

22 comments:

Saya Disini said... [Reply]

:)

syawalsimpsons said... [Reply]

samo la ngan sue...mmmm....

pinky said... [Reply]

hehehe...sengal jer mok mok....

Unknown said... [Reply]

wakakakak... mok2 tu jwp cmtuh nak pi ker... orrr bg harapan je tu .

*** my dear yg vougies the vas.. aci je nak jmp , leh kasi aura... leh snp2 dgn aura beso si akil tu , wat masa ni dh 3 org kwn kebetulan ngndg leps snap2 dgn dia

Zila Zainal said... [Reply]

rindu bali jugaakkk. jum gi nak? pastu balik tu kita detour hong kong ekekek

ieyda said... [Reply]

mana tau nnti dia wat seprize....hihiii

Falsya said... [Reply]

@Saya Disini ;D

Falsya said... [Reply]

@syawalsimpsons mmmm, skang nie sesi memujuk..wakaka..

Falsya said... [Reply]

@pinky itu mmg dh lama tau dh..haha..

Falsya said... [Reply]

@AzuraFazil DIN harapan la tuh..wahaha..

ye ker zura..meh jmp meh..laga perut skit..hahaha..

Falsya said... [Reply]

@Zila Zainal aah laa..nakkkkk!!!..jom!!!..pit stop kat Hong Kong!!..ahahha..

Falsya said... [Reply]

@ieyda harap2 menjadi proses pemujukan..haha..

♥cikmOt♥ said... [Reply]

hurmm...dalam mesia pun tak abis jalan lagi...uhukss

+ e.z + said... [Reply]

eB x leh kluar malaysia la. hu3

Falsya said... [Reply]

@♥cikmOt♥ xpe2..try abiskan malayia dulu kayh..hehe..

Falsya said... [Reply]

@eB nape eB xlh kuar malaysia?..

Unknown said... [Reply]

Aloo sian kat gegurl.. hehehe

saje mok mok kan nak pujuk.. hehehe

Falsya said... [Reply]

@Nurul Akmal die mmg suke benor bg harapan..haap2 tetibe je nnt surprise..hehehe..

fieda said... [Reply]

biasalah mok mok tu..suka kasi harapan kat gegurl ye..

Falsya said... [Reply]

@fieda mmg suke bg harapan pun..hehe..

IntaNBerliaN said... [Reply]

mesti mok mok tunaikan.. falsya bg lah alasan bulan madu lg.. yela, kan skrg dalam proses nak dapatkan ank.. muahhahahha

Cikrosecute said... [Reply]

:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...