Friday, March 2, 2018

:: Selamat Dirasmikan ::

Kali kedua kite rasmikan docmart kite..terasa “oi oi oi (skinhead)” sangat..dan dan jer macam nak dengar lagu A.C.A.B..wahahahahha..

Poyoooo la sya!..huahuahua..

Teringat zaman muda-mudi dulu..zaman tuh tengah “in” dengan skinhead nie..plus, member2 kite pun ade segelintir skinhead, so automatic terjebak sekali la..ehh, dulu2 member2 kite ade bagai2 jenis “genre” sebenarnye..skinhead la, metal la, hip hoppers la, underground la, this la that la..itu yang jadi punca kite pun layan bagai2 jenis “genre” jugak tuh..

Kene pulak zaman2 dulu majority kawan2 kite semuanye lelaki, maunye x layan pelbagai “genre” nie..tapi walaupun kawan2 kite majority semuanye lelaki, they are all very protective hokeyh..kalau keluar, walaupun kite the only bunga, rase secure gile..memang orang luar xkan berani nak kacau la..sebab tuh kite jenis xberapa nak “girlish” sangat..jalan nak ala2 jantan je, pastu jenis xreti nak jalan slow..attire pulak, sesimple mungkin..jeans, short, t-shirt, selipar, sneakers..5-6 tahun lepas je baru nak berjinak2 ala2 “perempuan melayu terakhir” gittewwww..bak kate ade sorang nie la nak describe kite, “kasar tapi manja”..🤮..hahaha..owhhh haaa, skang nie kite dah ade nama timang2an yang baru..hasben kite bagi..selain dari “domok”, hasben kite panggil kite, “awek cendol”..sebab die kate kite dengan awek cendol tuh xde beza..eiiii, sakit pulak hati kite..

Xde sorang pun dalam ramai2 kawan kite yang lelaki tuh yang ajar kite bende bukan2..kawan perempuan ramai yang ajar bende bukan2..sebab tuh kite lagi prefer kawan dengan lelaki..kadang tuh bile dieorang cite ade gigs kat memana kan, kite pun, “weyhh, aku nak ikut korang pegi gigs”..sekali kene marah..cisss!.. “ko jangan nak mengada2 boleh x?..xyah la pegi gigs2 nie..dalam tuh bukannye ko duk diam atas kusi ke hape ke..berhimpit2, berlaga, bertolak2..orang dah xpikir ape dah dalam tuh..ahhhh, xyah nak mengada2”..muahahahaha..

Tapi memang betul pun..kite penah masuk gigs sekali..memang sekejapan je kite masuk pastu kite keluar balik..konon nak gain experience katenye..sekali xtahan..plus, kantoi dengan member2 kite.. “ko keluar skang!”..wakakakakakkakakakakakaka..

Hasben kite xhabis2 tanye, “sakit kaki kan?..kan kan kan..sakit dekat kaki belah depan kan”..mana ade sakit..so far okayh je..bile kite jawab gitu, xpuas hati..tanye lagi sakit ke x..kihkihkih..

Paling win mak kite la..masa beli kasut nie, mak kite ade sekali..bile dah beli, mak kite tanye, “adik beli kasut nie nak pakai pegi mana?..beli kasut nie macam nak pegi “site” je mak tengok”..wahahahhahaahahhaa..adoiiii..mak mak..

1 comment:

  1. Even gambar black and white tapi boleh tahu cantik dan selesaa kasut tu kak! Heheh. Dekat Instagram lagi nak tanya beli dekat mana. Hahah!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...