Friday, March 9, 2012

:: Gegurl Nebes ::

Esok gegurl nak balik kampung kat Temerloh u'olls..ade hal skit yg x settle2 lagi n coincidentally my parents mak n abah pun nak balik sana sbb ade sedara2 kawen..so alang2 skali jalan lah..tetibe rase mcm gelisah je bile pikir wut will happen tomorrow night..seriously gegurl nebes..yg previous nie gie sana, mak experience something yg x penah mak experience before this..very painful..hard to describe how painful it was..starting from that experience tuh la wat mak nebes skang nie..kalau boleh dh xnk hadap dh that kind of thing..that painful thingy..but yaaa,xnk2 pun kene gak hadap.hehehe..

Moga2 dgn izin dari-NYA dipermudahkan la segala urusan nnt..

-AMIN-





12 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...