Thursday, February 27, 2020

:: Sudocrem - Krim Terbaik Untuk Nappy Rash ::

Rasanya ibu2 yang dah ada anak sorang dua tiga dan seterusnya mesti tau akan kewujudan nappy rash krim yang berjenama Sudocrem..kan kan kan..kire entry nie khas untuk ibu2 yang baru bergelar ibu, dan yang masih mencarik2 krim yang elok untuk nappy rash anak..okayh, nie kite nak share satu krim yang bagi kite sangat elok untuk nappy rash..
Nie haaa rupa sudocrem tu..

Anak2 kite masa baby, kalau terkena nappy rash, memang kite akan guna jenama Sudocrem..sebelum tau kewujudan Sudocrem,, macam2 jenama krim untuk nappy rash kite cuba..xnak la sebut jenama ape kan..terasa macam nak condemn pulak..tapi kite x condemn pun..mungkin jenama2 lain tuh xsesuai dengan anak kite..lain baby, lain la kulit baby-nya..mungkin dekat kulit anak kite x ngam, tapi ngam dekat kulit anak orang lain..gituuuu..

Dengan sudocrem, nie, sekali  apply je, dah boleh nampak kesan dia..padahal sebelum apply krim nie, merah agak ketara gak la rashes-nye..okayh contoh la..kalau apply malam, esok harinye dah okayh..colour rashes yang merah menyala tetibe hilang..kite tau kewujudan krim nie, dari nana kbob..dah lama sgt dah..kebetulan pegi rumah dia ke atau kiteorang pegi berjimba and bawak anak2 sekali..ehh, xingat laaa..pastu bile kite nak pakaikan pampers qisya, punggung dia ada rashes..pastu nana bagi try sudocrem dia since kite xbawak ape2 krim pun untuk rashes..memang xyah tunggu berhari2..sehari dah boleh nampak keberkesanan sudocrem nie..time tuh la kite terus jatuh cinta dengan sudocrem..

Memang seriously highly recommended la..owh haaa, kalau yang baru first time nak cuba, better beli yang kecik dulu..kite sebab dah tau betapa bestnye krim nappy rash nie, itu yang kite beli besar terus..beli dulu botol kecik and tengok cemana peginye dulu..bukan ape, mana la tau xsesuai dengan kulit anak korang kan..kut la..

0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...