Friday, August 6, 2021

:: Dahiku Seluas Cintaku Padamu ::

Ewahhhh, getisnyaaaaaa lahaii..bajet2 pickup line nyeah..hahahaha..adoii, xleh nak pikir ayat untuk buat tajuk..jadik la, dari xde..huahuahua..

Dahi kite memang sejenis luas tau..hahaha..

 
nah bukti..luaskan..nak starlite dahi pun senang...semut nak main boleh pun boleh sebab selapang padang bola bagi semut2..hahahaha..
 
Tapiiii, malangnya, ingatanku tidak seluas dahiku..wakakakakaka..adoiii..tah la, kite nie pelupa sangat..kadang bengang je hasben kite..bende dah bgtau dah semalam, hari nie tanya balik soalan sama..kadang berhangin je dia, "ishh, i dah bagitau dah kan semalam..bla bla bla, yada yada yada"..ehhh org tua nie..bebel pulak..kalau xkene dengan mood kite, kite pun tetibe akan naik angin.."sendiri tau kan yang i nie pelupa..kalau tanya baju apa i pakai semalam pun silap2 i xingat..jawab je la soalan tuh, layankan je la, bukannya i saje2 buat lupa..kenapa nak bising2", eehhh kau sya, melawan pulak tuh nyeah..nada kite bukannya menengking ye korang..tidak2..sila baca dengan nada yang manjaaahhhh!!..hahahaha..haish, perempun kan..

Wehh korang, sedap jugak kek2 kat Mcd ek..ehhh tibe masuk pasal kek kan..kuikuikui..dinner kelmarin order Mcd je..kite kan kerja so balik rumah memang xlarat gile..selalu memang lepas balik kerja kite akan tertido sebab letih sesangat..lepas tuh jadi keneneng (mamai)..so memang xlarat sangat nak masak utk dinner..bila dah order Mcd, kite order sekali kek..tetibe je sweet tooth kite nie nak makan bende sweet2..teringin nak makan kek..so kite order la 2 slices cake untuk kite..tapi kite xmakan masa dinner..sebab manis kan..xnak makan malam2..malas nak berlari kat treadmill atau malas nak mengayuh basikal fitness untuk buang balik kalori2 yang ada duk dlm kek tuh..

Kite order apple crumble cheesecake dengan pandan gula melaka cake..sedap sangat korang..jap2 nyeah..kite tunjuk gambar jap..
gigih kan screen shot kat apps mcdelivery..wakakakaka
 
Okay, ini je utk hari nie...hahahaha..kite jadi macam blur dah tetibe..so dari kite melalut xtentu hala, better kite stop..kihkihkih..kbaiiii..




 

3 comments:

  1. Salam, happy nampak falsya bersiaran, dahi licin tu cantikk, so simpan kek tu makan esok ya, sedap nampak, macam nak order pulak..

    ReplyDelete
  2. luas pon cantik sis, hihi
    btw sedap pulak nampak kek2 tu, mcm kena order
    done follow #513

    ReplyDelete
  3. x kisah la..janji sihat & happy!!! kannn...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...