Thursday, September 22, 2022

:: Hari Berinai ::

 Siapa berinai?. Siapa lagi, kite la. Xpercaya?. Jap nyeah. Jap, kite tunjuk bukti.

Nahhhh. Ini buktinya. Lurve sangatttttt!!!. Cantik dia lukis inai. 
Pengantin malu2 tutup muka kunun. ­čśé. 

Sebenarnya kan, kite nak stopkan cerita inai dah. Tapi kan takut pulak kut kalau ada yang tertanya2. What’s going on???. What??. Berinai??. Nak kawen lagi ker?. Mana suami dia yang so called domok tuh?. And the list goes on and on and on. Kang takut jatuh pitenah pulop. Lama menyepi alih2 keluar pulak cite berinai segala bala. Hikssss. Lagipun xelok buat ayat tergantung yang bakal buat orang tertanya. 

Ehhh tapi ada yang akan tertanya-tanya ker?. Kut kalau ada la kan, waima seorang pun, kite kalau boleh xnak la buat orang tuh tertanya-tanya. If yang mana friend dengan kite dekat IG or FB, for sure xkan terkejut sebab dah tau. Kalau ada yang xtau, mesti terlepas post hakak lettew. Haaa haaaaa nak kemana tuh?. Nak pegi siasat kat page kite lettew. Huahuahuahua.

Sebenarnya cousin kite kawen. My girl cousin. Kite nie pengantin lama yang saje gatal nak berinai jugak. Dah tuh bende free, everything is free is nice kan, cuma perlu tadah tangan je. So why not!. Hahahaha. Kaklong kite belanja untuk siapa2 yang nak berinai. Kite la salah sorang dari siapa2 tuh. Ngeeee.

Ok, dah menjawab persoalan kan?. Alhamdulillah. Hihihihi.



Nie la dia wajah2 kesayangan hamba yang berinai sekali. 

Nah kite belanja sikit video “time-lapse” masa kite berinai. 


Kalau kite rajin, kite story mory morning glory pasal wedding cousin kite kayh. Biasalah faktor umur kan. Nak buat camner. 

0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...