Monday, October 18, 2021

:: Terjebak Shopee - Niimbot B21 ::

Terjebak jua akhirnya..kihkihkih..

Sebenarnya, kite dah lama dah duk usha thermal printer nak print2 sticker..tapi relax2 chill2 dulu..nafsu xde lagi nak membeli..pastu tah tertengok sapa tah kat IG duk guna bende alah printer tuh, terus kite click shopee, add to cart then terus checkout kan..xcite banyak..sebab kalau lambat2 nak checkout nanti memang xter-checkout sudahnya..hehehe..

Maka selepas menanti seminggu lebih, selamat sudah mendarat dekat ofis kite..yeayyyyy!!!..

Beli Niimbot B21 nie dapat free 1 roll sticker xingat size apa, dengan sticker yang katun2 tuh..
Hensemnya Niimbot B21 nie..asalnya kite nak amek kaler hijau..tapi biasalah kan kalau mata tuh asyik nampak hitam je..pilih la kaler apa pun pada awalnya..last2 akan jadik warna hitam jugak..feveret kaler kan, nak buat guane..hehehe..

Saje test..bestnyaaaaa..
Happy-nya kite..sukanyaaaaaa kite..ini baru sebahagian..sebahagian lagi belum diisi dengan apa2..
 
Kite tengah study Niimbot B21 nie..so tuh yang ada macam2 gaya tulisan..hhehe..balang2 tuh pun baru je sampai..hujung bulan nie nak tambah lagi..
 
Ikutkan hati nak beli balang tuh sekali harung banyak2..tapi ku tahan jebat!..hahahaha..adoiiii susah betul la sejenis falsya nie..kite skang nie tengah dalam mood meroyan nak meng-organize-kan barang2 kat dapur..so itu yang xmenyabo2, xmenyempat2 tuh..sebab bila mood tengah on, memang kite jenis yang kalau boleh  nak settle kan semua terus..itu yang xleh nak tunggu, xleh nak nyabo2 tuh..tapi akhirnya ku berjaya menahan nafsu daripada membeli balang2 itu sekali harung..kihkihkih..

Lagipun nak beli sekali harung nanti kang takut xberkenan dengan size la, dengan bekas tuh itself la..so baik la beli sikit2 dulu.xde la nak menyesal kendian hari..dok gitu???..hiksss..

Kalau ada yg berkenan boleh la usha kat shopee..kite bagitau la siap2 kut2 ada yang nak terjebak jugak kan..ahahaa..search je “Niimbot B21”..kite beli kat seller yang shop dia bernama Niimbot.my..kite pun xsure itu official shop utk niimbot ke tidak..tapi kat situ la kite beli..harganya adalah RM155..dapat free satu roll sticker dengan sticker katun2 tuh..itu harga yang kite beli la..tapi kalau dapat harga yang lagi murah, lagi bagus..xsilap ada yang kite jumpa murah tapi dah sold out..ada kaler hijau, merah dan hitam..semua kaler cantik2..
 
 Happy shopping gais!..

2 comments:

  1. wah..nice! abis la semua nak di sticker kan tu.. he he he...

    ReplyDelete
  2. Ni kalau den beli, panjangler akak anak2 den nanti.. hehehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...