Wednesday, September 26, 2018

:: Sandwich O’Domok..🙄 ::

Bukan sandwich o'briens nyeah...tapi sandwich o'domok..hasben kite la nie..suka2 je tau..😒..

Ehh jap..tetibe semalam terbaca something dekat dalam salah satu group wassap hasben kite..kite xcurik2 tengok hokeyh..kite pun xpernah nak bukak2 tengok ape jadik dalam group tuh..nak baca ape jadik apotah laie..memang tidak la weh..buang masa!..oo haaa, nombor kite xde dalam group tuh sebab kite sendiri yang keluarkan diri kite dalam group..2 kali sebenarnye dengan sengaja..eehh, xde pun xpe la dalam group tuh...buat semak je..kisahnye, hasben kite tunjuk ape tah dalam tuh, so dengan tidak sengaja ternampak la punye panjang berjela perihal sombong2 nie..beberapa perangai sombong yang tidak masuk ke syurga?..haaaa, gitu gitu la..dan bile tengok sape yang send, tergelak2 kite..wehhhh, like seriously???..u are talking about urself, aren't u?..kihkihkih..sebab setiap ayat dari no 1 sampai la ke nombor berapa (don’t care), sama dengan perangai si sender..sejibik weh!..haish, tapi rasenye si sender xsedar perangai die sejibik macam ape yang diperkatakan..sebab typical si sender selalu rase die la yang terpaling baik dan ramai orang suka die (tapi hakikatnye, ramai yang suke ke?..huahuahuahua)..bluwek!..sebab kalau die sedar, mungkin die xkan send ayat2 tuh..ye lah kan sebab ibarat diri sendiri mengutuk diri sendiri!..shame on u!!!..rugi rasenye x copy..kalau la copy, boleh kite send dekat beberapa orang yang tau sangat perangai die cemana, and orang2 yang pernah terkene dengan perangai die..kompom semua orang tuh akan gelak besau..dan akan pikir ape yang kite pikir, akan cakap bende yang sama dengan kite cakap..mau jadik perbualan hangat untuk hari ini..wahahahahahhaahhahaha..kesian..lagi satu kan, selama nie banyak kate2 yang die duk share and keluarkan sebenarnye semua tuh terkene dekat batang hidung die sendiri..konon nak mengenakan orang, tapi sebenarnye terkene dekat diri sendiri..

Okayh dah dah..sambil2 je ko kan sya!..tah la korang, when it comes to that makhluk kan, i is cannot la..okayh dah dah..cite balik pasal sandwich o'domok..

Skang nie dah 3 malam dah kite buat sandwich untuk hasben kite..xde la berturut2 3malam  tuh..sandwich biasa2 je u’olls..janji perut hasben kite kenyang..

Telur yang telah dihancurkan dan digaul dengan 2 bahan2 kat situ..

Then,

Toast kan roti, letak telur yang dah dihancur2 tadi atas roti, letak wild rocket salad, taruk sikit roasted sesame..then letak se-slice dua smoke turkey, taburkan sikit hot spicy dressing atas smoke turkey, letak wild rocket salad and taburkan roasted sesame..

Begini kejadiannye bile dah close-up..

Serve pulak dengan chips..disebabkan ade chips la hasben kite bagi nama sandwich nie sandwich o’domok..kengkonon sebab sandwich nie ala2 sandwich o’briens..domok tuh sebab kite yang buat..kan die panggil kite domok..

satu nie je kite guna tortilla wrap sebab roti dah habis..hehe..

Try la u'olls...sedap..adehhh, terliur plak dah..

0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...