Tuesday, March 5, 2019

:: Ballot Result ::

Yeayyyyyy!!!...kite lepas ballot result untuk SCKLM2019..woot woot!!!..

Ape????..ape mende alah tuh???..Standard Chartered Kuala Lumpur Marathon 2019..haaaaaa, itu nama panjangnye..masa opening dulu, hanya register-ed je...belum lagi confirm..so 22 Feb lepas, ballot result keluar..ikhwan la send SS kat kite yang die lepas..apalagassss, kite pun terus la check email..
tarrrrraaaaaaaataaaadaaaaaaaaaa..hahaha..happy kite masa dapat email nie..;D

Alhamdulillah kite pun lepas jugak..so this year kite ade peluang untuk masuk half marathon SCKLM..yang mana penah masuk dulu2 ade yang serik sebab keramaian sangat orang..nak lari susah katenye..bile dengar gitu xde la kate nak terus2 patah semangat..okayh je..at least, kite nak merasa sekali je masuk SCKLM..bile dah masuk this year, tengok la cemana pegi..agak2 okayh, next year repeat lagi..ngeeeee..

Dapat email 22nd Feb, kelmarin baru kite bayar..hehehe..kelupaan disitu..huahuahua..

Owh haaaaa, kite ade purchased merchandise masa nak bayar registration fees..kite beliiii,
 iniiiii..kite beli tudung..kihkihkih..
 tudung untuk pakai masa berlari..macam best pulak tudung nie..
siap ade beg lagi..

Kite cite dengan hasben kite yang kite beli tudung nie..die xbising la..cuma die kate, "kan baru je i belikan tudung nike yang untuk sports..kenapa beli lagi?"..ngeeeeeeeee.."alaaaaa, boleh tukar2..yang itu nike, yang ini ade label SCKLM..untuk buat kenangan"..hasben kite bagi flat face je bile dengar jawapan kite..hehehehe..

Xsemua yang lepas ballot nie rupanye..ade je kawan2 kite yang x lepas..frust derang yg mana xlepas..

Okayh, nak cite tuh je..ikutkan nak la cite pasal satu bende nie..tapi tuh la, blame that one stalker..disebabkan that one stalker, tergendala segala cerita..alah, cite biasa2 je pun..saje nak abadikan dalam nie sebagai kenangan katenye..tapi tuh la, xleh cite kan nak buat canner..even hasben kite pun, awal2 lagi kite suruh die rahsiakan dari orang2 yang xpenting dalam hidup kite..ehh, rasenye ape segala bende kalau boleh xyah la nak share sangat dengan that "one person"..

Coz end up, kite yang xde kene-mengena nie yang dapat segala maki hamun, umpatan, and ape2 je la kata2 yang xelok..semuanye, "nie mesti falsya la nie, tuh mesti falsya la tuh"..perlu sebenarnye untuk rahsiakan sesuatu perkara..rahsiakan dari orang yang penuh dengan negative vibes..rahsiakan dari orang yang hatinye sangat3 hitam yang penuh dengan hasad dengki..rahsiakan dari orang yang penerimaan die xsama macam penerimaan orang lain..ape sebenarnye cerita tuh, buat masa nie hanya family kite dan orang2 yang rapat je tau..

Cite tuh akan jugak diabadikan dalam nie..tapi bukan sekarang la..one day..one fine day..

1 comment:

  1. salam kenal kakak cantik hehe. wow tudung siap dpt beg lagi. mesti berdesup laju nti akak lari hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...