Friday, March 8, 2019

:: Tau Pun Jealous ::

 Sape jealous???..sape lagi?...somi aiii ler..xkan laki lain pulak..laki lain nak jealous, lantak deme ler..xterkesan pun di hulu hempedu ku..hahahaha..

Pagi tadi kite berjalan dari ofis hasben kite nak ke train station kat kl sentral tuh..bawah CVS, nampak la ade sekumpulan orang kat situ..kite duk sebuk nak menyelitkan earphone dekat dalam tudung so xberapa nak heran sangat la..tapi nampak la duk memegang2 bunga..ingatkan nak buat charity ke ape ke kan..menderma then dapat bunga ros..

Bile lalu depan derang, tetibe beria ade sorang nie duk beria berjalan dekat kite sambil hulur bunga..sambil bagi sambil cakap, "Happy Women's Day"..gitu2 laaaa kite xberapa nak dengar sangat sebab telinga sebelah kanan kite dah "dipekakkan" dengan lagu2..kihkihkih..

Orang dah hulur, kite pun amek la..menyeringai hakak dapat bunga ros pepagi hari..kene pulak yang hulur bunga ros kemain handsome-nye..hehe..on the way berjalan nak masuk dalam kl sentral, banyak pulak mata yang memandang..malu aiiiii..hikhikhik..so terpaksa la buat muka xbersalah pegang bunga ros dari kl sentral sampai la ke klcc..membawak pulak sampai ke ofis..hahaha..adoiii..xpe laaa, bukan selalu pun kan..sekuntum je pun bukannye se-bouquet..ye dok..
 
ini la bunga ros tuh..

Kite send gambau nie kat hasben kite..kemain duk tanye sape bagi, sape bagi..hahahahaha...lantak kan kat situ..bile kite xbagitau, dan2 merajuk duk "kay, bye" kan kite..

kemain panjang haaaa batang bunga ros-nye..jenuh nak memegang..hehe..

Neway, thank you brother..do you know that you just make my gloomy day bloom like a flower that you've given me this morning??..ecececehhh..

Pastu pagi tadi jugak, order kite dah sampai..order ape??..
nie haaaaa..jeruk mangga dan jeruk campur..terliur ke idokk????..

Slurrrppp!!!!..ehh, kite yang terliur sebenarnye nie..hehehehe..


3 comments:

  1. oiiiiii dari citer bunga sekali climaks buat akak terliur...biase dia ni....amboiiiiii

    ReplyDelete
  2. bunga tu cantik dan colek tu nampak sedap yak mat!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...