Tuesday, October 1, 2019

:: CubaLagiTahunDepan ::

Ahad lepas kan ade event KLSCM (Kuala Lumpur Standard Chartered Marathon)..by right kite masuk category HM (Half Marathn) iaitu 21km..tapi disebabkan keadaan badan tidak mengizinkan, maka terpaksalah kite undur diri dari event tuh..it's okayh..cuma a bit jealous la tengok orang duk post pasal KLSCM nie..ngeeeee..hopefully next year ade rezeki kite nak merasa masuk KLSCM..kalau xdapat join KLSCM next year pun xpe..masuk la event lain kan..ape susah..hehehe..

Nasib baik la masa registered, kite ade purchased tudung as a merchandise..masa purchased tuh dah plan nak pakai masa berlari..excited nie..tapi apakan daya, xkesampaian..kihkihkih..so alang2 ikhwan pegi collect race pack KLSCM die, kite mintak tolong la ikhwan collect kan sekali merchandise kite..

Bile dah collect ikhwan send gambau dekat wassap..
ini haa tudung yang kite beli..xpe laaa xdpt berlari dekat event KLSCM, dapat tudung pun jadiklaaaa..walaupun berbayar, hehe, ahhh, lantak la..janji ade something dari KLSCM..

Tudung nie masih lagi ade dekat si botak.."ko peram la dulu tudung aku nie..1st run aku next year baru ko bagi"...hahahaha..

Neway, congratulations to my very best friend sebab dapat habiskan HM before COT..next year aku pulak menyusul..settle kan ape yang tergendala tahun nie..insyaAllah..semoga sis istiqomah la hendaknye..hahaha..

0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...