Monday, March 1, 2021

:: Korang Darah Apa? ::

Before that kite nak cakap la, jangan la percaya sangat dengan statement2 kat bawah nie nanti..sebab kesahihan tuh xberapa nak pasti kan..hehehe..saje je suka2..kalau terkene mungkin kebetulan..xsemestinye semua sikap2 orang yang berdarah sekian2 adalah betul..ye dak..

Don’t take it seriously..kite chill2 je..

 Kite darah AB+..🙋🏻‍♀️..

Macam majority banyak betul je, tapi ada je yang xbetul..suka bekerja?..tapi kite xsuke bekerja..canner?..hahahahaha..xsuke bekerja sebab kalau boleh kite nak jaga anak2 kite sendiri..uruskan derang semua sendiri tanpa menyusahkan mak kite..tang rajin dan malas ikut mood tuh amat la sekali betul..haahaha..datang mood rajin, segala celahan-celahan kak beds kite sental..habuk sekelumit pun xberani nak hinggap..kesian..sekelumit nyeah, pun boleh je!..wahahahaha..tapi kalau malas, hurmmmm, terpijak toys anak2 pun kite kuis2 je toys tuh ke tepi so that xkan terpijak lagi..huahuahua..kemas asal boleh janji xsemak mata je..kihkihkih..

Nak2 bile ada anak2 kecik nie, kene pulak si bongsu kite yang teramat la clingy nau nau, manja and kalau boleh nak kite ngadap dia je, memang susah la mood rajin mengemas nak menghingapi diri ini..kite xboleh bergerak langsung ke mana waima ke dapur untuk basuh tangan..itu jam mulalah berdrama..gate tuh sampai dah sengat benget dah dia duk goncang..dia nak kite duduk je jadi patung cendana kat sofa tuh..dia merayap xpe, jangan kite merayap..sebab tuh la setahun sebulan mood rajin susah nak datang..huhuhuhu..

Nie haaaaaa budak clingy tuh..gerammmm..kite suka bau mulut ifan..buat masa nie la..hahahaha..kite suka kalau ailio ifan melekat kat baju kite..dia punya bauuuu, masyaAllah, wangi, harummmmmmmmmmm..bau syurga masih kuat lagi buat masa nie..kalah perfume miracle, incanto shine, daisy marc jacob, issey miyake, ehhh, semua perfume kite la..wangi bau ailio ifan tapau habis segala perfume yang kite ada..bau yang boleh buat terigau2.. 

Korang pilih la darah korang apa..hehehehe..





2 comments:

  1. kadang kadang darah A,..kadang kadang darah AB..tengok makmal yg buat. saya pun tak faham kenapa..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...