Monday, February 21, 2022

:: Kiutnya Tumbler ::

 Terjebak lagi..hahaha..

Kite paling suka tumbler..asal pegi memana tempat, mesti kite akan masuk ruangan yang jual tumbler..xkisah la untuk budak2 ke, untuk adults ke, semua kite suka..kadang nak beli dah tapi kene bising dengan hasben kite.."tumbler sikit punya banyak dekat rumah tuh..nak beli lagi buat apa?..sape yang nak guna banyak2 tuh"..kihkihkih.."i lah"..lahhh, menjawab lagi dia..hahahaha..

Tah la saka tumbler mana tah yg dah merasuki badan ini..kite pun xtau kenapa kite suka gila dengan tumbler..nak2 pulak kalau color yang kiut, design yang rare, size tumbler yang lain dari yang lain..cepat betul tertarik nak membeli..

Ada satu page kat FB nie, nama page tuh kite rahsiakan..xnk la bagitau..kang kite dipersalahkan pulak bila korang sokmo terjebak dengan segala apa yang admin tuh post..ahahhaha..kat page tuh la yang kite selalu kene racun..dah percayalah bahawa racun itu benerrrrrr!!!!..muaahahhaha*gelak jahat*..jahat gile hokeyh admin page tuh sebab pasal derang laa kite banyak kali terjebak..

Yang terbaru adalah,

iniiiii..haishhhh!!!
 
Yang diracun tuh pulak adalah tumbler kan..menggigil rase badan..ikutkan tumbler nie kite dah nampak lama dah..tapi time tuh badan xmenggigil to the max lagi..kali nie xleh nak handle dah menggigil tuh terus kite beli..hahahaha..
 
Kite belikan sekali untuk my only anak dara..bobot xde sebab daddy dia baru je belikan dia tumbler masa nak masuk school awal tahun nie..daddy beli jiwa anak bujang dia..belikan backpack, belikan tumbler..sebab anak bujang dia yang banyak akal tuh kata dia nak new backpack..nak bawak gie school katanya..hihihihi..bukan bobot je yang dapat..ifan si rambut kinting pun dapat..huahuahua..
dapat sekali sticker2 comel nie..korang kene tampal sendiri..
selepas ditampal sticker..yihhh geramnyeeee..kenapa comel sangat niehhhhhh..
 
Size untuk tumbler yang besar tuh adalah 2L..itu size yang ada dekat tumbler tuh la..adakah betul atay tidak itu kite xtau..kene tunggu kite balik rumah isi air guna sukatan kat water dispenser kite then baru tau betul atau tidak..tapi kalau betul, senang xyah nak tambah2 lagi dah air..sekali amek je...laaaahhhh, ada je alasan kau kan sya!..hahaha..yang kecik tuh size dia 900ML-1.2L..

Ini kalau hasben kite nampak nie mesti dia duk geleng kepala..geleng kepala je la yang dia boleh buat sebab nak marah xboleh bende dah beli..wakakakakkaka..ehh tapi xde la dia marah betul2 marah..mana mungkin hasben kite marah kite over a tumbler..kite nie kan domok hasben kite..hahahahahaha..

Okayh itu saje story for today!..ehh jap, 2000ml Stickers Water Bottle with Straw Cute Portable Scale Bottle for Water Outdoor Travel Kettle for Adult Student..itu nama untuk tumbler yang kite beli nie..aikk, sempat lagi nak meracun.hiks..

1 comment:

  1. Comel sangat tumblr ni, siap tampal sticker lagi.. kawaiiii :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...