Thursday, April 1, 2021

:: Total Damage Untuk Harga Cermin ::

 Entry nie untuk menjawab pertanyaan Feera dekat komen yang sebelum nie kat entry pasal obsession cermin..hehe..mana tau boleh jugak jadi info untuk yang lain ke kan..so kite share dekat dalam nie je kayh..

ini ukuran dinding yang lebar sikit
ini pulak ukuran untuk dinding yang xberapa nak lebar..hehe..
ini cermin yang dah siap dipasang utk 2 ukuran yg dekat atas..asalnye nak buat cermin tuh saje..tetibe mcm terpikir, "kalau buat macam ada frame kat keliling cermin nie pun cantik jugak"..so kite tanya la staff tuh boleh ke buat ala2 frame kat keliling cermin..dia kata boleh, so boleh it is..hehehe..

And total damage untuk 2 cermin dengan 2 ukuran itu adalah RM2,200.00..

Selepas dah pasang 2 cermin yang kat gambar atas nie, few weeks after that, kite pasang lagi cermin kat dinding yang terjulur sebelah cermin yang xberapa nak lebar..hehehe..sebab nampak pelik pulak kat dinding terjulur tuh kosong je..memula sebelum pasang cermin xberapa nak nampak lagi gambaran cemana..bila dah pasang rasa tetibe macam "kenapa la aku xterpikir nak pasang cermin kat dinding yang terjulur tuh sekali nyek..bagi habis tutup semua dengan cermin lagi nampak semenggah"..kene pulak budak yang pasang tuh bagi lagi perhangat kata kalau pasang cermin kat dinding yang berkenaan lagi nampak cantik..kasik tutup habis semua dia kata..gitttuuuuu..huahuahua..

Maka kite pun text la staff FENDI CERMIN MURAH tuh balik utk mintak quotation..hehehe..masa nie actual size ukuran budak tuh xbagi..xde lakaran ukuran macam yang mula2 dulu..dia just bagi harga je kalau nak pasang berapa..so untuk yang terjulur tuh kene tepek 3 cermin sebab ada 3 dinding..

ini cermin belah kiri dengan depan..
ini cermin belah kanan..

Xker 3 cermin tuh..ngeeeee..untuk cermin dinding terjulur nie kite xbuat frame keliling sebab dinding xberapa nak lebar..so kalau letak frame macam pelik..lagi cantik kalau letak yang plain je without frame..kan kan kan..

And total damage untuk 3 cermin nie adalah RM1,300.00..

Skang nie nak pikir untuk deco master bedroom pulak hehehe..

So itu saje yang kite boleh share..

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...