Tuesday, November 28, 2017

:: Jam Yang Ke-10 ::

Sebenarnye kalau nak diikutkan, jam kite ade lebih dari 10..ye laaaa, kalau nak kira dari start pakai jam sampai skang ler..muahahahahahhaa..

Tapi jam yang ke-10 nie lain macam sikit sebab pemberian dari anak buah kite yang sulung..weyhhh, sumpah kite terharu..terharu yang bercampur dengan serba-salah..ngeeee..

Kenapa??..sebab kite nie sebenarnye makcik yang tersangat2 garang..kire kalau kite MC ke EL ke AL ke and happened to be kite ade kat umah mak kite kan, menang nightmare la bagi anak2 buah kite..kene marah tuh xyah cakap la..setiap kali..setiap kali kite bercakap dengan dieorang, setiap kali tuh la dieorang kene marah..sampaikan kite xreti nak cakap ngan dieorang elok2..gile punye garang..

Skang nie kite dah kurang dah marah2..ye laaa, dieorang pun dah besar, kite pun dah makin meningkat umur (pandai x kak atul ngelat utk keluarkan ayat dah tua..hahaha), dah slow down dah..

Nie haaaa jam yang anak buah kite bagi..xkisah la brand ape pun..its a thoughts that counts..am i right..

Plus, anak buah kite baru 16tahun kut..mana je la nak ade income..duit pun mak ayah die bagi lagi..hehehe..

Cantik jugak jam nie..

Jam xde nombor..tapi kite xde masalah nak tengok pun..boleh je tau pukul berapa..

Ehhhh, speaking of which..esok dengan lusa Ice Watch nak masuk ofis kite jual jam2 die..ngehngehngeh..macam ade potensi yang kite akan merembat jam Ice Watch lagi je..makin bertambah la koleksi jam Ice Watch kite..skang dah ade 4..kite tengok esok lusa macam mana peginye..muahahahahaha..

Kite cite ngan hasben kite..die kate dari beli Ice Watch tuh baik beli health watch..Garmin ke xpun Apple watch ke katenye..eh eh, orang nak yang murah, die suggest yang makin mahal pulak..terus kite cakap,

Isteri,  “dah sah2 la ice watch tuh xsemahal garmin dengan apple watch..u belikan la kalau gitu”

Suami, “ooooo yang mahal2, i la kene beli..yang murah2 baru u beli”

Isteri, “ehhh ofkos la..yang mahal la u kene belikan..kang kalau i beli yang mahal kang, memang setiap hari u kene bagi i duit belanja..muahahahaha”

Suami, “pape tah domok..okayh, jam tuh utk birthday present next year..this year punye quota dah habis sebab u dah sakau handbag sampai 3..tapi sudahnye belasah yg satu nie je”

Muahahahhaha..perasan pulak ingat xperasan..ngeeeee..

Kak atul tazzabar nak tunggu esok..nervous!..ehhh, hahahhaahah..

3 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...