Friday, June 23, 2017

:: Selamat Hari Raya Aidilfitri ::

Hari nie adalah hari last utk kite online..then akan cuti panjang selama seminggu..week after raya baru kite jumpa kayh..#xdeorgkisahpunsyaoiii..

Persiapan raya korang mcm mana?..persiapan raya kite?..tahun nie extra sikit sebab baju raya kite sekeluarga hantar tempah..ngeeee..dh kurus sikit nie baru ade semangat nak hantar baju kat tailor..kalau xkurus lagi then hantar baju dekat tailor, mau kemurungan sebab tau ukuran badan yg membuak2..wakakakaka..

Tapi tah la..kite mcm xsuke baju raya kite..sebab tah la..xtau mcm mana nak ckp..mungkin sebab xhantar kat tailor feveret kite kut..tailor feveret kite cuti menjahit sebab baru lepas bersalin and anak masih lagi baby..xpe ida, i'll wait for u..hiks..

Baju2 utk anak2 kite dh settled dh..xde beria nau shopping penuh dedua belah tangan..janji ade baju jalan sepasang, kasut sepasang..cukup la tuh kan..lagipun baju2 jalan derang dh byk dh..kalau ditambah lagi berpasang2, bila masa nak habis pakai..kang tau2 dh xleh nak pakai sebab dh xmuat..byk tuh xde la byk sesgt smp berluak2 xleh nak gantung dh semua baju2 derang dlm gobok..tidak tidak..

Tahun nie kasut2 anak2 kite kemahen lagi..kate dh xnk beli dh kasut si dobot sebab baru je beli kasut hitam die tuh..tp sudahnye daddy deme belikan jugek kasut lain..haishhh..
 
Dua beradik nie dpt docmart sepasang sorang..kite berkenan design lain tapi xde dh size derang..hurmmm, kecik2 dh merasa pakai docmart..huntung ler korang..ehhh, mcm jeles je bunyik die kan..ape gile nak jeles ngan anak..wahahahaha..xde la smp 2-3ratus kasut nie..beli kat outlet docmart mitsui je u'olls..alah, murah je seratus lebih sepasang..pakat la xde mary jane, kalau ade mommy pun boleh tumpang sekaki dpt docmart..ehhh, huahuahua..

Okayh, nuff talking bout persiapan raya..raya korang balik mana?..kite first day raya ofkos la kl..#superbosan..raya kedua baru bergerak balik kampung..tahun nie #teamrayatemerloh..yeayyyyy!!!..tapi tahun nie, first day raya mak kite dh plan nak balik temerloh dlm tengahari gitu..nasib baik la laki hakak tuh xde kampung, so xde nak ribut2, gaduh2..n nasib baik la umah mak die ngan umah mak kite dekat..kalau x, harus ade aturan kat situ..mana boleh pagi raya umah sama (mak die) je kan tetiap tahun..kene la adil..

Ehh, tp kalau ikutkan sejak kawen pun xadil jugak..tp xpe la, kite beralah sbb umah kiteorg tersangat dekat..kadang mulut nie menguit2 gak ngan mak kite tp biasalah, mak kite kan..bising2 kat die sudahnye kite kene balik..ngeeee..nasib baik la mak kite baik xmcm mak org tuh..tp kalau kene tahun yg mak kite nak balik kampung day before raya, mmg xde alasan la adik beradik die sikit, adik beradik kite ramai..abis tuh, disebabkan adik beradik kite ramai, nak take things for granted ke..ehh, dh kenapa mcm nak emo..bende xjadik lagi kan..aahahahahhahaha..

Okayh la, dh melalut2 dh..dikesempatan ini, kite nak mintak maaf jikalau ade tersalah tulis, tersalah terkasar bahasa yg menyinggung hati sesiapa..to my lovely readers, to my silent readers, so my haters who is full of hatred (maybe), to my stalkers who is always stalk my blog, Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin..

Drive safe and have a safe journey aight!

Thursday, June 22, 2017

:: "Tapi Ade Bende Lain Utk Domok Aiii" ::

Semalam hasben kite wassap kate die gie jalan tar..dh alang2 kite pun mintak tlg belikan brooch..asyik la duk "ish" kan kite byk kali..ish hasben aiii nie, susah betul kalau terlampau lelaki sgt..ehhh, hahahahahaha..bgs la kan lelaki..kalau hadik2 mmg dh lama kak atul rejected..mihmihmih..

Sudahnye mmg die xbelikan pun brooch sebab die xtau mcm mana rupe, xtau mcm mana nak pilih and whatnots..haiyoooooo..ape nau yg susah sgt pun xtau..last2 tuh kite mcm bengang la jugak..ngeeeee..sekali ayat last tuh buat kite mcm cool down sikit..kuang3..ehhh, xde la nak marah beria sgt..xmarah pun cume geram sikit je..hiks..

Ayat last tuh adalah tajuk utk entry kite hari nie..hehhe..bile tanye ape die, "tunggu la..tgk la nanti"..die xtau ke yg bini die nie jenis xleh nak tunggu2..hahaha..tp disebabkan kite bizi kat ofis nie, terlupa dh pasal tuh..kalau x, rasenye mesti kite duk harrased hasben kite suh die bgtau jugek..

I don't like surprise..ehhh, kite suke surprise tp kite xsuke surprise yg dh bgtau tp xnk bgtau ape..pastu suruh tunggu..haaaa, that kinda surprise la yg kite xsuke..

Sampai je ofis hasben kite semalam, tgk die pegang plastic..elok je die bg kite plastic2 tuh, terus mencarik bende ape yg die belikan utk kite tp kemahen suh tunggu la ape la..

Nak tau x nak tau x?..xnk tau pun kite nak bgtau jugak..bluwekkk!!!..#saiko..hahahaha..
 
Nie la "bende" tuh..alolololo..thank u domok..mangiiiiii ngattttt..muahx..

Jarang2 terjadik mcm nie sebenarnye..sebab tuh gelenya lebih smp ke belog bagai..hahaha..

Kayh la, bizi nie..tp dlm bizi2 jap lg nak kuar collect kasut..wakakakaka..terbayang2 termimpi2 wehhh dari semalam..
 
Kasut nie haaaa..cantiknyeeeee uuuuu..jap lagi i amek u okayh..hihihihi..semalam kat C&K KLCC size kite dh habis..so mintak die tlg reserved kan kat memana outlet..nasib naik la satu mall nie ade size kite..tuh yg jap lagi lunch nak gie collect tuh..arghhh!!..tazzabarrr!!!!..

Wednesday, June 21, 2017

:: Kepada BestFriend Seluruh Dunia ::

 
Photo credit to NanaAflianaz..hahahaha..

So kepada u'olls yg ade best friend, xyah susah2 nak mintak maaf..kiteorg xyah nak tunggu besok lusa..skang mintak maaf, seminit dua lepas tuh dh mcm cilake dh perangai masing2..katepun masing2 mulut puaka kan..wakakkakakakakaka..

Sebab tuh la kiteorg boleh bertahan berkawan selama berbelas tahun smp skang..sebab masing2 mulut puaka tp jenis x simpan dlm hati..
 
Nie la die mulutt2 puaka sekalian..haks..

Mulut2 puaka nie la kawan sejati kite..kawan susah senang kite..kawan yg terima baik buruk perangai kite..mcm mana teruk perangai kite, mcm mana buruk pun kisah silam kite, they always there for me..always accept me for who i am..i love u gurls to infinity..

Tuesday, June 20, 2017

:: 20 June 2017 ::

"Merahnye domok arinie"..

"Merah mak ngah domok aiii"..

Itu hasben kite..xhabis2 duk merah2 mak ngah..bibir merah la ape la...nasib baik bulan pose tau..kalau x mmg penuh muka laki hakak dengan merah mak ngah tuh..ehhh, hahahahaha..

Itu hasben kite..sampai ofis ngan dak2 ofis pulak...kuang3..

"Merahnya arinie"..

Pastu kalau ade isu berbangkit je mulalah nganjing..

"ye laaaa, tau la merah arinie bla bla bla bla bla"..

Sikit2 merah, sikit2 merah..hahahahahhaha..

"Dah tuh, bende dh beli..pakai ler...xkan bile dh beli nak pakaikan kat laki kut"..menjawab lak tuh ko kan sya..butul ka tara butul..butul la kan..wakakakakakakaka..

Belum kite pakai liptip matte kite yg kaler merah menyala..yg merah striking tuh..yg kalau pakai sebatu boleh nampak bibir kite dulu..muahahahahaha..
ikutkan lagi merah dari gambau nie..tp dalam nie xberapa nak merah plak kaler die..kontroversi sungguh liptip nie..hihihi..

Kayh laaaa..saje je melalut2 dlm nie...xde intipati penting pun..tapi kan, cume nak bagitau yg scale kite rosak..so skang nie kite xtau berat kite berapa..stress tau kak atul..nak bukak website lazada carik penimbang la cenggini..ngeeeeee..

Monday, June 19, 2017

:: Semoga Cantik Seperti Nealopak ::

Semoga je la..nk cantik mcm nelopak mmg xlah..walaupun aii dh mmg cantik (dimata suami) kan..hahaha..semalam hasben kite ajak buka luar..sambil2 tuh kite ckp la yg kite nk carik tudung raya..dpt tudung nelopak jadik ler..why tudung nelopak?..coz bg kite tudung die cantik n harga masih affordable and reasonable..

Nelopak???..sorry lofa, itu nama manja my hasben to u..hihihi..

Maka ke butik nelopak ler kami..kat ttdi jer..smp2 je, dari luar kite tgk, makngaiiiii ramainye manusia..itu baru tgk dari luar..belum masuk lagi..dh masuk xyah cite la..beratur nk bayar je pun dh 20-25minit..ape gilersss..kite masuk sorang je..hasben ngan anak2 kite tunggu dlm kete..nak jalan pun berlaga segala anggota badan dengan org2 kat dlm tuh, kalau bawak anak2 xtau la ape jadi..
 
Tgk je la kasut2 tuh..ini baru belah belakang..belum belah depan lagi..

Mmg xleh la masuk kedai nie..berhantu weh..asalnye nak beli satu dua je..tp bile masuk je dlm kedai tuh, beranak pinak smp 6-7 helai..sambil2 beratur nak bayar tuh sempat lagi sambar anak2 tudung ngan tudung lagi..goshhhh!!!..tp ye ker last????..knowing u sya oiii, mcm xjer..;p

Time nak bayar, terkedu tengok harga..sobs..mementang ler laki ko dh bg green light pakai credit card, kemahen lagi ko kan sya..main amek je..ngeeeee..kite mana ade credit card sendiri u'olls..phobia dh nak pakai..credit card yg ado nie pun hasben kite bg..supplimentary credit card from the loved ones to the loved ones..hahahahaha..kalau supplimentary nie okayh sikit la..beragak sikit la bile nak pakai..sbb bile nak swipe je terbayang muka laki hakak..hakhakhak..tp semalam bile die sendiri dh bg green light, tuh yg hakak berani tuh..huahuahua..
 
Arinie aiii dh siap resmikan tudung nelopak u'olls..falsya kan..xmenyempat tuh adalah perkara biasa..xmenyabau mmg normal behaviour die..hiks..

Actually, best jugak la pakai tudung nelopak nie..kain die sedap pakai..kain ade kualiti..cantik pun cantik..harga pun affordable..satu shawl itik yg ade gambau klcc tuh, boleh beli 10 tudung nelopak..

Thursday, June 15, 2017

:: Semalam Bawak Balik Hasil ::

Semalam kite berbuka dekat Hilton KL Sentral..antara byk2 hotel, ingatkan One World Hotel yg bg gift ramadhan rare..dpt mcm small mug ala2 tequilla shot yg dlm tuh letak ape tah xingat..rupenye Hilton Hotel lagi rare..ehhh, ke ade yg lagi rare dari One World Hotel tp kite terlupe..wakakakaakakaka..i is ter-forgotten..mihmihmih..tapi ade jugak hotel yg xbg ape2..ngeeee..
Nie haaaa..dpt curry laksa paste..ngeeee..

Dpt paste ko..xpenah2 lagi berbuka mana2 hotel dapat paste..first time dpt..huahuahua..

Bagus jugak idea cenggini..lain dari yg lain..kotak anyanan dlm isi kurma dh biasa sgt dh..xpernah terpikir pun akan dpt curry paste nie..hurmmm, weekend nie boleh la buat curry laksa..hehehe...

Arinie kan kite xde mood betul..lemau rase badan..kenapa lemau????..nah baca caption kat bawah..xde daya nak taip balik satu2..
 
Lantakkan kat situ..malas nak membeger2 tudung..
and ya, kite xheran pun kalau muka xde makeup..

Tuesday, June 13, 2017

:: #AnakDaraIwan ::

Anak dara iwan yg sorang nie skang boleh tahan..dah keluar perangai gegurl die..nak kaler pink la, nak princess la..tp masih lagi boleh control la tahap gegurl die..xberapa nak girlish sgt..hehee..

Lepas tuh asyik laaaa "hello kitty kaler pink"..heheh..baru nie kite ade belikan luggage bag hello kitty utk qisya..mikirkan skang nie kalau berjalan jauh xkan ade masalah ruangan dekat bonet, tuh yg beli tuh..kebetulan masa tuh ade friend kite dekat FB duk jual..xcite byk terus je beli..sampai je luggage bag tuh, kemain happy qisya.."syisya munye..yeayyyy!!..shape beli?..mommy beliiii??"..comel..
 
Nie haaaa luggage bag-nya..happy smpkan nak senyum pun xtau mcm mana dh..hahaha..

Lepas tuh duk berebut ngan adik die..si bobot tuh pun satu..mana yg kakak die pegang, itu yg die nak..mana yg kakak die punye, itu yg die nak..xkisah la ape pun..mmg skang nie kalau nak beli ape2, kene beli 2..xleh beli satu..start umur setahun dh pandai nak berebut2 barang..kemain garang lagi plak tuh..haiyoooo..tp xkan la si bobot tuh pun nak ber-luggage bag segala bagai..baru setahun 3bulan kut..hamboiiii, dh mcm besau nau plak die..

 
Tah apo peshen tah..toleh2 tgk dh bersarung dh..dengan stokin mommy disarungnye sebelah..dh mcm org tua yg duk kampung kat jepun nun dh gayanya..amek aura ke sayang???..hahahaha..

Friday, June 9, 2017

:: It's Friyayyyyyy!!!!! ::

 
Yeayyyy!!!!..hey u, why u so cute haaaaa!!..gerammmm..feels like wanna hug u tight-tight..hahaha..

But that yeay won't last long because the household chores is waiting for me this weekend..huwaaaaaaa..

Kayh fellas, till then..enjoy your long weekend and take a very good care of yourself aight..and happy shopping too..hikhikhik..

Yeayyy, shoppinggggg!!!!..bubuiii fellas..xoxo..

Thursday, June 8, 2017

:: Keneneng ::

Mesti ade yg xpelik ape tuh keneneng..hehehe..keneneng tuh mcm, hurmmmm, mcm hape nyeah..nak terangkan susah..xdpt plak ayat yg sesuai..pepagi nie otak x berfungsi lagi..ngeeeee..

Keneneng mcm blur..ehhh, ye ker blur tuh ayat yg sesuai..haaaa, mcm pening2 lalat..lebih kurang la..huahuahua..

Kite xsihat lately nie..dari hari ahad hasben kite suruh gie klinik, tp kite berdolak-dalih..sebab badan kite xpanas..kang pegi kang doctor ingat saje je sebab nak MC..seram sejuk tuh jgn cite la, lain mcm sejuknye..sakit2 sendi..siap mencucuk2 badan semua cukup..badan lemah, rase nak tido je..skang nie tgh batuk lak dh..

Selasa lepas after balik keje, masuk2 je kete (hasben i fetched i kat ofis minggu nie..ketidaklaratan yg melampau) hasben kite tanye lagi nak pegi klinik ke x..kite jawab tgk la nnt cemana..pastu xsedar kemende dh sebab kite dh tido..alih2 die kejut tau2 je kat depan klinik..hurmmmm, nak xnk kene gak la pegi klinik..kang kene marah..takuttt!!!..hahahaha..

Dah checked darah, alhamdulillah xde ape2..viral fever je doctor kate..tp semalam xlarat sgt dh..MC sudahnye..;(

Harinie kite okayh sikit tp keneneng..batuk masih lagi ade..sakit dada i dibuatnye..huahuahua..

Korang dh pegi shopping raya ker?..kite baru nak start minggu nie..carik baju, , kasut anak2..bajet utk kite, hasben kite dh bg siap2 dh..bajet baju raya kite tahun nie dh kurang sebab byk bajet dh ke handbag siap berlebih2 lagi dari bajet..handbag kalau satu xpe la..nie smp 3..gile tamak haloba nau..

Yg satu beli kat butik, yg 2 lagi beli dekat biras kite punye kawan yg ade bukak order beli terus dari Paris..best betul kawan biras kite..duk kat UK..lepas tuh nak jenjalan Paris..tuh yg bukak order kut..biras kite kate boleh percaya la handbag tuh original sbb kawan die yg jual..tuh yg terus kite order smp 2 tuh..asalnye nak pakai duit sendiri..alih2 hasben kite kate die belanja..fuhhhh!!!..selamat duit kite..kahkahkah..selalunye time order mmg rase mcm okayh masa nak bayar nnt..siap rambang2 mata lagi masa nak pilih kaler..time nak bayau tuh tetibe parkinson lak tangan..nasib baik laki hakak offer nak bayaukan..kuang3..

Hadiah birthday and anniversary in advance selama 5 tahun katenye..terkejut kite 5 tahun..hasben kite gelak2 je.."saje je cuba nasib 5 tahun tuh..mana la tau setuju..alih2 xsetuju plak dah.."..pape tah domok..mcm baru nie beli iron steam pun duk ckp hadiah in advance la ape..xde hadiah utk tahun nie la..tp sudahnye dpt jugak hadiah lain..hihihi..

Handbag ape?..hurmmm, handbag ape yg famous dekat Paris?..agaknye sendiri boleh agak kut..kuang3..baru beli handbag tuh dh ade yg sebuk2 bizibodi nak tau harga berapa..belum lg LV ker, Hermes ke, Fendi ke, Prada and so on..nasib baik la kawan weh, nasib baik la kenal..

Moral of the story, kalau aku beli handbag LV baru aku bagitau ko harga berapa okayh..takat handbag tuh xyah la beria nau nak korek berapa harganye..

Ye ye, tau ko masih lagi xpuas hati selagi xdpt tau berapa harga..
 
Meh hakak belanja dulu gambau hakak yg hakak rase mata hakak besau sgt (org mata kecik yg bile senyum asyik kene nganjing sebab xnmpk mata mmg biroh sikit kalau mata nmpk besau) baru hakak bgtau berapa harga handbag hakak..wakakakkaa..

Ehhh, xyah tau la..kalau nak tau jugak meh pm tepi hakak meh..pffttttt!!!

Tuesday, June 6, 2017

:: Bile Mak Pak Koya-Koya Jadi Kanak-Kanak Riang ::

Nie cite lama nie..tadi scroll2 gambau ternampak pulak..terus jadik entry sudahnye..hakssss..

Kejadian adalah dekat rumah kakak kite no 3..die buat house warming  + kenduri doa selamat..rumah die nun haaaa kat Alam Impian..belah2 shah alam sana..cantik rumah die..tp tuh la, kalau pegi sana mmg masalah sgt..masalahnya playground betul2 depan rumah die..kalau pegi sana, mmg si qisya merengek, and asyik la berzikir, "mommy, playground..mommy, playground"..adeeehhh..kalau petang xpe lagi..tp kalau tengahari buta yg matahari atas kepala, camno nak bawak main..hehe..

Nasib baik la masa sampai tuh qisya mendengar kate..kite kate if qisya nak pegi main playground boleh but wait until petang okayh..mengangguk je die...and petang elok habis je doa selamat and whatnots, cousin2 qisya la yg melayan die kat playground..hehe..

Then xlama tuh, menyusul kite ngan hasben kite..ngeeee..silalah jamu mata dengan gambau2 mak pak riang yg xsedau diri tuh...mihmihmih..
 please excuse my naked face..lepas solat zohor, malas nak touch up balik muka..lantak kan kat situ...xde kite nak heran pun muka togel..kihkihkih.. 
okayh dh selesai..

Ehhh jap jap, kite belanja video si dobot main scooter..kemain lagi suke die..mementang la rumah maklang kat depan tuh lengang xde kete..happy sungguh iye tau!..

video
hmmmm..kite xtau la u'olls boleh view ke idok video nie..sbb kite try tgk mcm xleh...kalau xleh, sorry in advance..for those yg follow kite kat IG or FB, mesti ade yg dh tengok kan..kalau xtgk lagi, gi la carik kalau nak tgk..huahuahua..


Kiteorg laki bini nak make sure whether that swing sturdy or not..itu je..and setelah di-QC oleh kami, dengan ini kami berani mengatakan yg buaian itu adalah sturdy yakni kukuh..masa tuh la..tp kalau lagi sekali pegi tgk dh barai, hakak xjamin..wakakakakakakaka...

Cantik umah kakak kite...kite paling suke dapur die..kenapa la masa kite renovate umah xtau pun wujudnye tiles jenis subway segala bala..
yg paling kanan tuh tmpt letak washer..tersorok situ..bgs kan..nape la kite xterpikir cenggini...huahuahua..

Berkenan sungguh kite dgn kitchen kakak kite nie...ehhhh, kite bersyukur je rupa bentuk dapur kite..dapur kite pun cantik dh..tp kakak kite punye lagi cantik la...hehehe..

Monday, June 5, 2017

:: Turn Mommy Pulak ::

Anak2 dh beransur pulih..tinggal batuk je..now turn mommy pulak take over..semalam kite melepet je kat umah seharian..hasben kite ajak buka kat luar tp serious kite xlarat sgt semalam..badan seram sejuk plus mencucuk2..sakitttttt sgt..jalan pun dh mcm org mabuk dh..terhoyong-hayang..

Nie pun ikutkan kite xlarat tp paksa diri pegi ofis..

Kite nie susah nak demam..kalau sekali demam mmg teruk tahap boleh turun berat smp 6-7kg..itu kalau demam terus yg badan panas la..yg xtahan bile nak demam tp mcm xnk demam..tuh yg buat badan lagi sakit..badan nak demam, tp at the same time, mcm ade bende yg halang..nak pegi klinik pun mcm buang masa je sbb mmg kompom2 la doctor xkan dpt boleh detect kite demam sebab badan kite xpanas..ehhh, susah la nak terangkan..korang pun mesti mcm, "ape je la si falsya nie bebelkan"..

Kayh la u'olls..kite xlarat sgt nie..bubuiiii..

Friday, June 2, 2017

:: Alarm-i-Lah Hidup Ini ::

 
Haaaa kau..banyak nau jam yg kite set alarm..hahahha..

Waktu yg 2 dari atas tuh masa anak2 kite demam..kite set alarm sebab takut tertido then xsedar temperature badan anak tinggi..sebab anak2 kite demam panas masa nie..

Started with qisya then irsyad continued..dari khamis last week smp hari selasa this week kite xtido dari malam sampai la ke pagi..tido pun tido2 ayam..tido yg xsampai 5 minit pastu terjaga..yg sorang merengek, yg sorang mengigau..bile dedua dh okayh, dh dpt pejam mata, baru nak terlena jeeee, alarm utk bangun siapkan sahur dh berbunyik..time tuh kite nak nangis rase..

Kalau tido balik kompom xkan terjaga..sudahnye bgn masak utk sahur jugak..lepas sahur nak kene basuh segala perkakas..habis je pukul 6pagi..kite xterus tido..kite solat subuh dulu..lepas tuh mmg mata xtahan dh..elok terlena 15minit, alarm bunyik lagi..itu petanda kene bangun siap utk pegi keje..Allah, mata mmg xleh nak bukak betul..

Hati mak mana la yg xrisau bile anak2 sakit kan..nak2 pulak bile dedua anak sakit serentak..lagi la risau hati nie..nak2 pulak kite penah ade history anak penah kene sawan tarik..lagi la risauuuuuuuu..

Mmg kite pegi ofis mata bengkak, lebam semua cukup..eyebag xyah cite la..
 
Time nie badan qisya panas sesgttttt..every 5minutes kite check suhu badan die..siap muntah lg atas katil..tp xpe, biau la die muntah keluarkan lendir kahak tuh dari kahak tuh berkampung dekat dalam..

Dak dobot nie kalau die sakit, mmg xleh wat satu ape bende pun..sebab die nak melepet jer..

Kesian nenek la..nenek smp xleh nak masak..

2 beradik nie demam jenis yg suhu turun naik..kejap naik kejap turun..turun xbyk, naiknye mendadak..hari selasa mmg kite dh up to the max..bukan sebab kite xsuke, xboleh jaga anak2 sakit..don't get me wrong here..

Kite penat, penat keje lagi, dengan xcukup tido 6 days in a row, risau dengan health condition anak2 lagi, tah la..betul2 mentally, emotionally and physically exhausted/breakdown/tired/drained..hari selasa tuh mmg kite burst into tears..up to the max dh tuh..smpkan kite ckp ngan hasben kite, "kalau esok (rabu) still mcm nie..beli sahur dekat luar..i xlarat sgt..i penat, i letih, i mengantuk"..itu bukan pertanyaan tau..

Masalahnya, smp kat ofis kite boleh sambung lagi menangis..i was just too tired..and now, today, kite EL coz anak2 kite masih lagi xsihat..memasing badan dedor plus batuk..tsk tsk tsk..get well soon anak2 mommy..😔

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...