Friday, September 21, 2018

:: My Favorite Running Shoes ::

Skang nie kite ade 3 running shoes..gile tamak haloba kan..muahahaha..1 kasut yang selalu kite pakai masa running adalah kasut kite yang brooks tuh..

Yang ini..

1 lagi kasut bernama under armour yang beli masa under amour punye warehouse sale..

Gambau sebelah kasut jer..hehe..

1 lagi kasut selepas kasut under armour adalah yang bernama new balance..

Ini haaaa..hari nie kite pakai kasut nie pegi ofis..xpenah2 kite pakai sport shoes pegi ofis..hari nie pakai semata nak bagi kasut nie kembang sebab esok punye run ingat nak try kasut nie..

And my favorite running shoes is of course brooks la..masa beli running shoes new balance, kite mencarik kasut brooks sebenarnye..tapi sedih xde yang berkenan di hati..skang nie kasut brooks punye design dan colour adalah sangat x menepati citarasa kite..tuh yang sudahnye beli kasut new balance..

Kasut under armour tuh kite nak let go sebenarnye..sebab bile pakai masa berlari atas treadmill, kaki kite jadi kebas..hasben kite kate kasut tuh xsesuai dengan kite..itu yang sudahnye dapat new balance tuh..kihkihkih..

New balance nie ringan..tapi xleh lawan ringan brooks kite la..nanti dah barai salah satu kasut, nak try brand lain pulak..sebab banyak je running shoes yang ringan..ringan tuh memang kriteria penting la dalam mencarik running shoes..asalnye nak ade 2 je running shoes..kire boleh la tukau2 kasut kalau ade run..alih2 kaki kite xngam dengan under armour..tuh yang carik lagi satu..

Pasal running shoes pun jadik ko nak buat entry kan sya..huahuahua..so ade sape2 nak beli kasut under armour kite?..eehhh, tiberrrr!!!..ngeeee..

1 comment:

  1. Akak pulak dah lama tak beli kasut baru.. design kasut tu nampak menarik tapi belum tentu sesuai untuk kita.. eemm.. nak kena carik satu gak ni..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...