Friday, September 13, 2019

:: Mooncake - Checked ::

Dua tiga menjak nie kite teringin nak makan mooncake..since now mooncake festival kan..tapi macam xtau nak beli kat mana..iktukan online ade je yang menjual..tapi tah la kite macam malas nak contact seller tuh la, malas nak ber-chatting bagai untuk beberapa bijik mooncake..ada la terbaca kat starbucks jual mooncake nie tp bile kite pegi starbucks kat ofis kite nie macam xde..pastu rasenye flavor mooncake tuh kite xsuke kut..tah la xingat..hahahaha..

Alih2 semalam ofismate kite tanye kite, "falsya makan mooncake x?"...mmg ye la jawapannye..kite suke kut makan mooncake..bila cakap, memang tengah teringin mooncake, ofismate kite cakap, esok die bawak..sebab wife die dapat banyak mooncake..

Xnak mengharapkan ape2 takut frust..dah la kite skang nie teringin nak makan laksa..nak makan laksa pulak siap ade specific laksa daripada sape yang masak pulak tuh..alih2 bile bagitau kate teringin nak makan die punye laksa, ehh ehhh, kene reject weh..sibuk nak settledkan hal &*@#$ katenye..and guess what??..instinct kite mengatakan bukan tuan punye wassap yang reply..ade orang lain yang replykan..jeng jeng jeng..hangin gua..sampai hati main2kan perasan gua yang hormon tengah x menentu nie..

Itu yang macam malas nak mengharap pasal mooncake nie..alih2 pagi tadi sampai ofis, "nah makcik..mooncake..rezeki makcik hari nie..makan la"..hahahahaha..sis happy terus bile tengok mooncake depan mata..berseri muka..senyum sampai telinga..
yeayyyyy!!!!...nyumssssss...

Makaseh pakcik sebab bawak mooncake kat ofis!!!..happy tummy happy me!!!...

0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...