Friday, September 20, 2019

:: Amazin’ Graze Granola ::

Hari nie kat ofis, Amazin’ Graze ada buat jualan..so kite pun menyebukkan la diri jugak kat situ..dapat la mask free..ngeee..
Nie haaa mask free itu..haks..

Dah menyebuk2 xkan la xde nak beli ape2 kan..
Kite terbeli ini semua..wahhh terbeli nyeah..kihkihkih..

Dah la memang dari dulu masa zaman kite berdiet brand ini je yang kite duk pulun..buat overnight oat la, makan gitu je la, makan dengan yogurt la, makan dengan susu letak honey sikit..pastu add on la strawberry ke, segala jenis berries laaa, letak banana, letak kiwi..nyumsssss..and sometimes kite makan dengan eskrem..sedap oiiii makan dengan eskrem..layan giler..tapi xleh la selalu makan dengan eskrem..kau nak berdiet mende makan dengan eskrem..huahuahua..

Maka ternoda la purse kite hari nie..untuk kite, total nie semua adalah cost seminggu lebih punye belanja breakfast dan jugak lunch..hahahhaa..ape susah, seminggu lebih tuh kau makan la granola je untuk breakfast dengan lunch..🤪..

0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...