Thursday, October 25, 2018

:: Ragam Manusia ::


Pagi2 dah mengomel2..haih..

Masa tuh kite nak pass kat orang belakang kite attendance form after kite dah signed..sambil nak pass tuh kite senyum la..sekali kite kene jeling wak!..celaka betul..hahahahahhahahahaa..itu yang sambil lalu depan muka die yang hanya gape beberapa inchi terkeluar ayat, “berlagaknye”..🙄..

Parents lain okayh je..yang sorang nie macam berlagak..memula bersangka baik la jugak la..tapi bile kene lagi hari nie, memang conclusion die, attitude kau yang problem sebenarnye..

Kau bayar monthly fees xkurang sesen xlebih sesen dengan ape yang aku bayar la setiap bulan..ehhh, sorry bukan kite bayar, laki kite bayar sebab slip monthly fees sampai kat die..hahahahaha..xkisah la sampai kat sape pun slip tuh, tapi xyah nak berlagak sangat la..brainy bunch je pun kak..parents yang hantar anak dekat brainy bunch premium yang kene bayar 800-900hengget sebulan pun xde berlagak macam kau..

Memang lepas nie idok ler kite nak senyum kat die dah, idok ler nak pass attendance form kat die kalau die ade kat belakang kite..sanggup lagi lepas nie kite pass kat aunty dari pass kat die..muka kite nie kalau buat muka berlagak, memang lagi teruk rupa berlagak tuh dari die..hahahahaha..

Okayh dah..sekian sudah ketidakpuashatian untuk hari ini..moral of the story, toksah la nak berlagok sangat la..banyak je lagi kindergarten yang monthly fees lagi mahal dari Brainy Bunch..salah satunye Real Kids tuh haa..sampai seribu lebih sebulan..nak berlagak sangat konon kau sorang je mampu bayar fees kindergarten anak mahal2..haaa, pegi la hantar anak kat situ..takat Brainy Bunch nie consider ramai parents masih mampu lagi nak hantar anak masuk belajar kat sana..😒

2 comments:

  1. memang ada banyak sangat orang macam ni huhuhu kadang tu buat taktahu je

    ReplyDelete
  2. Hehe..mungkin dia jenis yang susah nak senyum kot. Maybe sehari dua nanti oklah tu. Kotlah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...