Tuesday, December 3, 2019

:: TrueNatureCo ::

Last week tetibe je teringin nak minum cold-pressed juice..puncanye sebab muncul kat "DahMakan" punye iklan..skang nie kan memacam brand dah yang ada dekat market..tinggal pilih nak yang mana je..nak list kan banyak sangattttttt..antara cold-pressed juice yang kite suka ada yang yang bernama True Nature Co..sedapppp gile..

Bila dah teringin, terus kite ngoder..skang nie kan semua di hujung jari je..bende boleh order online, so buat ape nak susahkan diri pegi mencarik..ye dok..

Kite beli yang ini,
 Ini actually adalah dari pakej energy booster..ehhh ye ker nama dia..ye la tuh kut..macam malas pulak nak ke website dia untuk check..

Serious sedappp..kecualiiiiiiiii, haaaa, ada kecuali tau..yang paling kite xsuke flavor beetroot dengan kale & green apple tuh..kale & green apple kite boleh telan lagi la..tp yang beetroot tuh serious memang kite xleh nak telan..rasa dia xtau la cemana nak cakap..macam minum jus rumput + lumpur + lumut..hahahaha..itu ikut taste kite la..org lain maybe la boleh telan tapi tidak kite..paling sedap watermelon & flaxseed, second passion fruit & pineapple and last but not least, orange & goji berry..tapi yang ada campur pineapple tuh kite xminum banyak pun..takut nak minum lebih2..kenapa??..rahsia..hahahahaha..
Datang dengan packaging yang cenggini je..hehe..6 botol nie berharga RM69.90..

Masa dapat air2 nie kite ingat nak letak je kat ofis..sebab kalau letak kat rumah, lambat habis..tapi before tuh tanye la dulu hasben kite nak ke idok..dah tuh, dah la kawan tuh yang belanja, xkan la xnak bagi dia rasa..macam xpatut pulak..hahahaha..so as a courtesy, kite tanye la hasben kite nak ke idok..sekali dia reply nak la pulek..haks..air yang mana ber-pineapple tuh kite minum sikit2 je selebihnye kite bagi hasben kite suruh dia habiskan..

Nanti nak order lagi la..🤤😋..tapi kite xnak amek yang ada beetroot tuh...xsedappppp..

0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...