Thursday, February 20, 2020

:: Teaser Anak No 3 ::

Wow..bajet artis sangat tau nak teaser2 nie..macam la ada yang menunggu nak tengok muka anak kau..hahaahhaa..alah, kalau xde pun xpe..aii is okayh..kite just nak abadikan cerita nie kat blog je..ngeee..
Nah kite belanja gambar anak kite muka separuh..hehehe..

Ramai yang cakap muka baby no 3 kite nie iras muka bobot..sebijik katanye..majority nyeah yang kate gitu..kite memula xperasan..biasalah u’olls..urat masa beranak anak 1st pun xhabis cantum lagi..so bayangkan dah beranak anak no 3 nie, cemana lagi teruk putusnye..bila tahun urat nak sambung balik pun xtau ler..kihkihkih..

Baby no 3 kite nie combination antara kakak dengan abang dia..muka abang kulit kakak..so fair and square kan..dedua dapat..hahaha..xde la seputih kakak qisya..qisya tuh putih dia putih lain macam..putih sepuk kate ore gannu..sampaikan kawan2 mak kite duk panggil qisya, kapas.. “kapas mana kapas?”..xde dah nak panggil qisya by her name..orang cina pun suka kulit qisya..kalau dulu masa baby, mmg org cina ramai yang duk tegur qisya.. “very fair la her skin”..hahaha..
qisya..

Perempuan xpe kulit putih2 nie..kalau lelaki kite xberapa sangat yang kulit putih2 sepuk..sebab nampak mcm lembik..hahahahaha..itu kite la..ada je yg suka..sebab tuh la bobot kulit dia gelap..xde la gelap sangat..bobot nie gelap yang cerah..bobot banyak ikut kulit kite sebenarnye..and maybe sebab masa pregnant bobot, kite duk berkenan tengok KJ dengan remy ishak..hiks..serious macho gile derang..hahahaha..ehh kite minat weh KJ dengan remy ishak..penah terserempak dengan derang..sangat “tall dark handsome”..nampak KJ dah few times dekat running event..KJ sangat fit..fit gile..pernah kite dah start berlari, dia belum start lagi..maybe kite more than 20minutes ahead la dari KJ..alih2, KJ boleh potong kite weh..dia sampai FL dulu padahal dia start lambat kut..kite berkenan KJ zaman dulu yang masa dia without jambang dan janggut yang lebat la macam skang..and of course masa zaman dia rambut pendek..hehehe..
Bobot..anak bujang kite yang pertama..ye la betul la anak bujang yg pertama walaupun dia anak no 2..anak bujang kite kan ada 2..hehehe..

Masa bersalin bobot dulu kesian dia..bila ramai letak qisya as a benchmark, memang confirm la org akan cakap bobot gelap..xdinafikan la bobot memang gelap masa baby..tah la, mungkin sebab kesan dari ubat2an yg kite amek kut..masa pregnant ke bobot kan kite ada amek ubat yang banyak..itu just andaian kite tau..kang marah para doctor kang..hahahhaha..tapi bile bobot dah makin membesar nie, kulit dia makin cerah je..kite xkisah pun anak kite kulit cemana..bobot tuh gelap2 dia pun, hensem ape..cuma kadang xpaham dengan mulut2 orang nie..xyah la nak direct sangat ayat tuh.. “anak no 2 nie kulit dia gelap nyeah..xmacam kakak dia, kulit putih melepak2”..kite terasa tuh ada la tapi tidak la sampai rasa nak marah..dah tuh, memang kenyataan pun..cumanye, kalau boleh, kalau nak berkata2 tentang sesuatu, pikir la perasaan orang sikit..

Okayh, itu je bebelan buat hari nie..xleh panjang2 sebab kene jaga anak..heheh..

2 comments:

  1. comey nya qisya tu. macam model la ^_^

    ReplyDelete
  2. Bobot handsome..
    Menawan hati ibu..
    Kak Qisya si jelita mcm mamanya..
    Alahai baby.. Ibu x sabar nak tgk wajah penuh awak..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...