Monday, December 17, 2018

:: Annual Dinner 2018 ::

Last friday ofis kite buat annual dinner kat One World Hotel..so kite pun join-ed laaaa..good things about my office when it comes to the annual dinner, we can bring along our spouse..scandal, boyfie girlfren strictly no hokeyh..😂..xde beria pun nak pakai baju ikut tema..ooowh haaa, tahun nie tema annual dinner ofis kite adalah Dance Evolution..

Jumaat lepas after dah bersiap2, kite terus amek hasben kite kat ofis die, then terus shoot ke One World Hotel..sampai sana dah register-ed and whatnot, kami pun tunggu dan tunggu sambil makan kacang sementara pintu ballroom bukak..huahuahua..

Xde ape sangat pun nak bercerita..so u’olls layan je la gambar2 seciput dan yang xberapa nak hado nie..hehe..

Mekap sendiri je..janji mekap..terasa macam membazir pulak nak hired MUA untuk mekap kan kite..jenuh nak alter-ed kening satu belah tuh..sebelah dah okayh dah..sebelah lagi macam cacat..hahahaha..aaahhh lantak laaaa..ngeee..

Right after fetched hasben kite kat ofis, kite tanye die mekap kite okayh ke..die cakap cantik..siap die tanye mekap kat mana..kite jawab mekap sendiri.. “cantik je..ingat mekap dekat orang..dan macam anak patung dah i tengok isteri i”..muahahahahaha..

Sementara nak menunggu masuk, ade plak booth untuk bende alah nie..layan jap seround 2..masa nie kaum2 ramai xsampai lagi..heheh..

Mujur dah boleh sarung dress nie dengan tenang dan tidak bersusah-payahnye..xyah pening2 nak beli dress lain..save duit laki hakak..ehhh, muahahahahha..

Akak se-department..beria die mekap siap hired MUA u’olls..dah tuh, orang nak naik stage terima 10th years award..hihihihi..

Of course la ade gambar dengan kesayangan aiiii..hehehe..awal2 dah standby shirt dalam kereta..sebab die kate minggu lepas hari jumaat die kene pakai baju “tesco”..siap tanye xpe ke kalau pakai baju “tesco”..kite jawab senang je, “ikut u la..nak pakai baju “tesco” u, pakai la i okayh je”..hahahahah..lepas tuh sendiri yang xnak..

One with wani..geng lunch kite selama 6 tahun..😂

Okayh dah itu je..seciput kan gambar..xde beria sangat nak amek gambar sebab suami kite tangan pengkau xreti nak amek gambar helok2..haih..ngeeeee..

1 comment:

  1. Kalau akak, bab make up kena guna MUA tapi part MUA tu sib baik free.. akak ipar sendiri.. hehehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...