Monday, April 29, 2013

:: Last Weekend ::

Hi gurlsssss...how's ur last weekend????...hehehe..mine sgtlah superb...sbbbbbb kite dpt ape yg kite nak..huahuahua...sabtu lps gie gak Nirwana Bangsar...memule tgk ramai yg beratur pastu kite ckp la kat mok mok xpe la beratur je la..dh berape lama dh dtg tp xdpt2 gak makan..

Mok mok drop kite kat dpn kedai tuh pastu die gie crk parking..masuk2 je nasib baik la ade table..akhirnyaaaaaa!!!!!...kuang3..

puas hati dpt makan nasi daun pisang nie...haaaaaa...heaven smp bloated gile perut siap mintak plastik lagi sbb rase mcm nak terkeluar balik...hehe..

Pas makan kat Bangsar tuh kiteorg gie OU..saje2 je jalan2..bile dh lalu kat dpn Baskin Robbins, tetibe plak ternmpk eskrem2 bergelimpangan kat dlm tuh, hurmmmmm, terus mcm tingin plak...bile dh tingin mmg kene la makan kan..ahahahhaa..

aduhhhh..sedapnyeeeeeee...

Wat masa nie xde lagi tingin2..hehehe..

12 comments:

  1. aku yg tgk pon ble rasa lapar tau sya... adoyai!!! hehehe

    ReplyDelete
  2. hah rezeki baby..akhirnya dpt mkn..nanti sure tringin nk mkn cheese naan best in town..tgu nanti kita update..hehe

    ReplyDelete
  3. akhirnya dapat gak ye..hehe..sure baby lompat2 kat dalam tuh..

    ReplyDelete
  4. musim panas kan sekarang, seme dah telan benda sejukk. hehehee

    ReplyDelete
  5. Nie yg best time preggy...teringin jer dapat...best

    ReplyDelete
  6. .... dah akhirnya tercapai juga hajat nak makan berdaun pisang itu. Dah tak boleh cakap lagi - kakak tengok pun bukan main sedapnya:)

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah rezeki bb..tp jgn jd mcm sue tau teringin goreng pisang pns 3am, mmg x da la..bila akob bwk bk ptg esok x mo lak mkn..akkkakakkaakkak

    ReplyDelete
  8. akhirnya dapat jugak makan..
    baby kat dalam pun senyum aje

    ReplyDelete
  9. alhamdulilllahhh
    tu diaaaaa penangan ibu ngandung kkekek ;)

    ReplyDelete
  10. wau beruntung dapat benda yang diidamkan.. ibu2 mengandung memang istimewa....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...