Monday, April 22, 2013

:: Rindu Korang ::

1 month MC, almost 1 month jugak la blog nie terbiar..kalau kat umah tuh mcm mls sgt2 je nak update blog..mintak maap ye semua..eh eh, ade yg menanti kah?..wahahahaha..ngan alahan kite lagi wat lg kite malas nak wat ape2..asal tgk laptop je loya, asal tgk hp je loya..apo pesyen pun xtau..tuh faktor gak tuh blog xberupdate..

Alhamdulillah kite dh 3 months..ari sabtu lps gie scan tergedik2 tgn comel baby duk menari2..tah ape yg dicapainye pun xtau..kiutttttt gile..hahaha..alahan kite nak kate teruk xteruk sgt laaaa..tp kalau utk diri kite sendri mmg sgt xselesa..tp xpe, kite sanggup je hadap semua tuh..in fact, BUKAN SENANG NAK PREGNANT AND BUKAN SENANG BILE DH PREGNANT..betul x betul x..

Kite mmg xleh masuk dapur n toilet sgt..org lain xde bau ape2 pun tp bile smp tang kite kan, astaga, mcm2 bau ade..smpkan nak masuk dapur or toilet siap tahan napas lagi..aduhaiiiiii...bau org masak2 apo tah laie..sobssss...perut jgn ckp la, asyik lapo jeeeeeee..selang berapa minit dh lapo balik..sbb tuh la skang nie kite dh gain weight..bykkkkkkkkkkk...another 6 months to go...after tuh diet diet diet..kalau diet xleh gak, suruh apaknye anto gie slimming center..ahahahahha..

Tq jugak to all bloggers yg doakan utk kite n baby..yg mana yg congrats kan..yg semua2 lah..tq sgt2..sayang korang ketat2..sorry sgt3 sbb kite xde pun nak jengah umah u'ollsss..bkn xnak tp keadaan xmengizinkan..nie pun dh nak start naik loya sbb lama sgt tgk monitor..hurmmmmmm, nnt kite jengah pelan2 ye..okayh u'olls, nnt kite update lagi okayh..till thennnnn..hugsssssss...

17 comments:

  1. Alhamdulillah...
    Rinduuu!!!!!!
    Nak wassap tnye khabar tp takut mengganggu
    Sbb kite tau cemane rasa tak selesa time preknen ni hihi
    Apa apa pun take care ye sya! :)

    ReplyDelete
  2. welcome back...
    hehehe..tahniah n take care ya...=)

    ReplyDelete
  3. rindu falsya...
    baby ok??
    mama ok???
    semoga dua2 dirahmati allah

    ReplyDelete
  4. hye sis, lamanya tak berblogg...
    hehehe..
    diam2 dah 3 month dh ek...
    bestnyaaa tak lama lg nak jadi mummy
    kite nak jugakkk!!!

    ReplyDelete
  5. Miss U too, miss U'r celoteh, Miss u all :)

    Apapun jaga diri ye, bila la rezeki cheq nak merasa jugak..heheee

    ReplyDelete
  6. Sekarang jgn fikir pasal diet selepas baby keluar tapi jaga kesihatan. Loya kadang masuk 4-5 bulan nanti berkurangan Sya. Sabar sikit lagi..

    Makan aje kalau lapar jgn sekat asal aje yg berkhasiat. Gula kena jaga kandungan masih peringkat awal...

    Moga Sya sihat terus..

    ReplyDelete
  7. selamat beralah-alahan yer falsya... hehe..adat org peknen le tu..take care...

    ReplyDelete
  8. mestilah rindu kat fasya, walaupun kita baru kenal kat blogkan.. jauh sekali pernah jumpa.. harap fasya jaga diri dan kesihatan... amalkan makan kurma yer.. moga baby sihat² sahaja.

    ReplyDelete
  9. nnt peyot dah beso...tunjuk tau...windu jaaa

    ReplyDelete
  10. teruk juga alahannya..take care dear

    ReplyDelete
  11. jaga kesihatan elok2 tau...kita dulu pregnant pun alah ngan komputer gak...asal nak update blog jer nak muntah....dah bersawang blog...

    ReplyDelete
  12. hai sya!!!
    rindu giler kat ko.. :)

    ReplyDelete
  13. x per2 pahammm sgt2 ..
    its ok ..
    take care ..

    tapi memang miss lah kann ;))

    ReplyDelete
  14. salam sya...hehe..:) welcome back..:)) xper..yg penting jaga diri baik2 dan si kecik dalam peot tu..rindu sya juga

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah telah kembali...
    akakpun rindu ngan cerita sya.. tengok2 gak kot ada entry baru.. semoga sya terus sihat.. akak doakan moga Allah permudahkan segalanya...

    ReplyDelete
  16. salam kenal.. semoga sya&baby sihat selalu.. take care ya.. :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...