Wednesday, October 25, 2017

:: Ngada Je Lebih ::

Kite skang nie rase mcm gile jam plak dah..asyik nak membeli jam..sampai ade kawan kite cakap, "ko nie banyak2 jam, bile je masa nak pakai semua"..wahahahaha..jawapannye adalah tengok pada baju, tengok pada mood, tengok pada occasion..alahhhh, bukannye banyak pun jam kite mcm orang lain..sebelum nie ade 8 je tapi semalam dah tambah lagi satu...muahahahaha..

Hurmmm, speaking of which, ade satu jam kite nak kene hantar repair..erghhhh!..terforgot!..jam fossil kite fragile nau..sebelum nie problem..pastu skang nie pun problem jugek..button yg nak adjust masa tuh tercabut sudah..xtau la mmg fragile atau kite yg ganas..

Semalam ade sampai satu jam..not really jam semata la..
nie haaaaa..N108 Smart Bracelet nama diberi..yg bulat2 tu semua adalah function wristband N108..

Dah ramai dah yg pakai health monitoring wristband nie..kite je baru terhegeh2..dah tuh kite bukan jenis orang yg bersukan, jenis asyik berlari je..kalau bersukan pun, takat berzumba, ber-cardio, ber-aerobic, ber-workouts je ngan anak2 kat umah..hehe..

Sebab tuh kite cakap ngengada je lebih..saje nak jugek bende alah nie..lama jugek la duk survey nak beli brand mana..hasben kite suh usha Garmin..hamboiii Garmin terus haaaaa..xde la sampai nak ke Garmin..nak beli yang biasa2 je pun..xde la beria nau nak monitor-nye pun..kalau kite jenis sports punye orang, baloi ler jugek nak beli Garmin..nie takat ngengada je, biasa2 punye je sudah..dah la mahal lak tuh..

Hasben kite suh amek Xiaomi..tapi macam tah la..xberkenan pulak..kihkihkih..scroll2 lazada sekali mata ternampak N108 nie punye wristband..baca2 review and whatnots, hurmmmm, mcm hokeyh je benda alah nie..terus aiii ngendeng hasben aiiii...maka semalam sampai laaaaa wristband ituuu ke tangan aiii..huahuahua..amek masa 2 minggu jugak nak sampai sebab shipping from overseas..

Ikutkan hati nak Apple Watch, tapi mcm hurmmmm, xyah laaaa..nak beli boleh je..dapat bonus boleh la beli..kire reward utk diri sendiri la penat keje setahun..tp mcm hurmmmmm, mcm hurmmmmmm, xyah la..tuh yg sudahnye N108 je..kihkihkih..aiii is okayh je pun..janji ade..

And not bad jugek N108 nie..but how good is the wristband nie pun kite xboleh nak cakap..coz nie baru 1st time ade kan..nak compare dengan brand ape je..accurate ke x pun kite xberani nak cakap..ngeeeeee..tapi yg kite baca review, semua bagi good review..ade yang cakap accurate, but tah laaaa..susah nak cakap..ehhh, xyah cakap la..kan ker tengah menaip nie..cakap dalam hati je la...cakap cakap cakap..xnak cakap, taip, xnak taip, lukis je..hahahaa..
hensemnye awak..tapi awak xleh lawan suami saya...suami saya lagi hensem walaupun rambut makin lama makin beruban..berpikir banyak katenye..muahahahha..
 wassap and call reminder..akan appear dekat screen..
screen akan gelap tapi kalau twist sikit tangan, akan keluar jam..so senang nak tengok jam pukul berapa..

Tapi kene install apps die utk sync and pairing kan dengan wristband tuh..
nie haaaa apps nye..Hye Band..ape???, tulisan cina...ehh taklah..ade je english version..

So bile dah sync and pairing, baru boleh keluar reminder sape yg kol, sape yg wassap...boleh ubah setting, bolehhhh, ehhhh, boleh mcm2 la..nanti korang go thru la nyeah..kang kalau kite explain kang, mau sampai esok baru korang habis baca entry kite..hahaha..

Okayh dah itu je..skang nie kite nak scroll lazada or shopee..nak carik watch box pulak..chioassssss!!!!..

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...