Wednesday, October 11, 2017

:: We’re Floating! ::

Gambar dah lama..masa nie kami 4 sekawan dan anak2 pergi bercuti dekat area2 sungai buloh..suami2 pulak kiteorg bagi derang  “me time”..elehhhh, xde nak “me time” sangat pun..mcm kalau xbagi pun memang suami2 sentiasa ade “me time”..mak2 je susah benau nak dapat “me time” nie..am i right?????..

BFF’s One Night Trip nama diberi..typical punye nama trip kan..x awesome langsung nama trip-nya..ngeeee..xsempat nak buat entry pasal trip kiteorg..haihhhh..maka dengan itu kite belanja gambau anak2 jer..comel sesgt memasing tau..

Kemain memasing..nak fire sape la tuh gamaknye..😂..awish kengkonon abang2 lettew..xnk buat..berdiri static jer..hahahahaha..

semua melompat..cer tengok awish..bercekak pinggang hokeyh..macam, "melompat je keje..macam budak2 la"..wakakakaka..

ayang xreti nak melompat..berat puting..wahahahahaha..

alololo..kenapa comel nau..ayang xbelakang tuh tengah pikir cemana nak join lompat sekali ke ape tuh...hihihihi..

adam kemain tinggi lompatnye..ayang masih lagi berpikir di situ..masih lagi xdpt step cemana nak melompat nampaknye..

amie tuh melompat ke idok tuh?...hahaha..ehhh ayangggg, dah kenapa menggaruk kepala..betul pening pikir tuh..wakakaka..

hamboi qisya..hehe..okayh, ayang dah dpt dah cara cemana nak lompat..mungkin die dah malas nak pikir so die main redah je cemana gaya..kihkihkih...

semua lompat..tapi ayang, "ahhhh pening aaaaa..cemana nyek nak lompat"..wakkakakakakaka..ayang2, geram tau...gigit kang tau ler..

semua dah settled melompat and dah penat melompat but ayang, masih lagi nak pikir cara cemana nak melompat....hahahaha..simpan je la ayang cara melompat tuh utk trip kite xlama lagi..time tuh baru keluaukan idea tuh okayh..mommy can wait!..wakakakakaa..

Xsabar nak pegi trip bersama2 bffs xlama lagi..

0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...