Monday, October 9, 2017

:: Mereka Suka Melayan ::

Ooooooo...ingatkan duk kl nie sebatang kara jer..rupenye idok ler jugek...ade jer tempat nak menginap sebenarnye..boleh pulak mencarik tempat nak menginap sepanjang ketiadaan kekasih hati..nampak sangat kat situ siapa yg beria2 mengajaknye..now i understand la..

Mesti korang mcm ape je la yg si falsya nie duk bebel sensorang..korang skip je la part tuh..boleh gitu?...nak skip cemana kalau tu yg kluau dulu..ye dok??..hahahaha..bengong..

Anak bujang kite yg sorang tuh kan, setiap hari, setiap petang suka nau perkosah atok die ngan ayah chik (adik kite) die round2 naik motor..ermmm jap jap..perkosah tuh korang penah dengar x?..bukan perkosa tau..ahahaha..perkosah tuh lebih kurang macam "paksa", "memaksa"..haaa gitu laaaa..sebab ramai kengkawan kite bile baca ayat perkosah tuh, memasing macam, "what??..perkosah???..apakah"..ngeeee..

Atok ngan ayah chik die rajin melayan..tuh yg makin menjadik2..kalau kat umah sendiri memang xmerasa la nak naik motor..apaknye mana ade motor..usahkan xde motor, motor pun xpenah bawak..cemana nak bawak anak2 jenjalan naik motor..huahuahua..kat umah sendiri, kalau anak bujang nak naik sangat motor, die la yg bawak sendiri motor die..scooter mainan le mengkome..ate, xkan ler budak umur setahun 8bulan nak bawak motor org dewasa..alahaiii, mengkome mengkome..kihkihkih..bayangkan hari2 accept weekends, die naik motor, sampaikan si anak bujang kite dah pandai control handle scooter die..dah pandai nak belok ke kiri or ke kanan cemana, dah pandai nak mengelak bantal2 kat carpet, dah pandai nak reverse cemana..sebelum setahun 8 bulan wehhhh dah pandai..adehh..
ini gambau lama nie..kete lama daddy bobot pun ado laie tuh haaa...

Itu lah scooternye..sebenarnye scooter tuh scooter kakak tapi si bobot nie tetibe buat jadi harta die...kihkihkih..nasib baik la kakak die jenis beralah..masa nie umur die baru setahun 3bulan kut..dah pandai dah menekan "pedal" scooter..
tadaaaa..itu die yg tekan sendiri pedal sccoter tuh..scooter nie xde remote control yg boleh control..besau sikit nanti mommy and daddy belikan motor scrambler yg kecik tuh..xpun pocket bike..huahuahua..bertuah la kalau daddy nak beli..tp xpe, mommy pujukkan utk bobot..mommy kan champion bab2 pujuk-memujuk nie..wkakakakakaka....tp xtau ler korang boleh view ke idok video nie..haksss..

Scooter nie beli masa kat penang..kemain jauh ko import dari penang..macam ler kat kl xde jual..dah tuh, anak dara pandai mujuk daddy die..bile daddy dah cair, maka terbelilah scooter merah tuh kat penang..
ini video si kakak bawak scooter kat depan hotel grand lexis penang..

Setiap petang, tengok la sape balik dulu..kalau atok balik dulu, atok la kene layan kerenah cucu..kalau atok xde, ayah chik la jadi mangsa..salah sorang sampai je umah, bukak2 je grill, si bobot dah standby dengan kasut kat tangan dah..xsampai hati punye pasal, layankan je la..sebenarnye bukan xsampai hati, tapi more to xtahan dengar bobot merengek2, mengamuk2..wakakakaka..

Anak bujang kite kalau dah start naik motor jenjalan pusing satu taman, kalau xsampai sejam memang xsah..selagi die xpuas, selagi tuh la jangan sesekali balik umah..die xnak balik weh..mengamuk2, menjerit2 kalau x puas di hati tuh tetibe je dah sampai depan umah..
time nie kite baru sampai umah..dari jauh dah nampak kelibat motor merah atok depan umah..ke depan sikit kete, nampak ade kepala kecik kat depan..kite siap cakap ngan hasben kite, "tuh mesti bobot tuh"..sekali betul..kihkihkih..

Tapi nasib baik la adik lelaki kite jenis yg bukan macam orang lain when it comes to melayan anak2 buah..nasib baik la jugak adik lelaki kite melayan anak2 buah die dengan IKHLAS..kadang adik lelaki kite bawak anak2 buah die pegi main bowling la, pegi tgk wayang la, pegi makan la, pegi petrosains la..bukannye kene ade girlfriend or tunang kat sebelah baru nak melayan anak2 buah dengan penuh mesra, penuh sincere, penuh dengan kasih sayang..like sooooo fake-nye lahaaiiii!!!!!!!!..yg pada asalnye, ko pandang anak2 buah ko pun mcm jelik (menurun perangai sape tah gamaknye kan), anak2 buah depan mata pun ko buat xtau, badan static je..anak2 buah panggil pun buat pekak..apatah lagi nak melayan mesra anak2 buah..memang hare la idok dilayan mesranye..

Alih2 bile girlfriend or tunang ade sebelah, dan2 perangai change 360 u'olls..konon mcm before nie ko layan anak2 buah ko baik sangat la..girlfriend or tunang ade, duk la asyik memanggil2 anak2 buah ko xhabis..tp elok girlfriend or tunang dah xde, ehhh ehhh, bertukar balik..terus mcm, "korang nie semua anak2 sape nie..aku xkenal la korang..i hate kids!"..

Perangai gitu memang kite cukup pantang gile tau..sakit je hati tengok bile orang cenggitu tetibe berubah je perangai fake die yg kengkonon "mesra" nau ngan anak2 kite bile tunang or girlfriend ade..memang kompom kite akan panggil anak2 kite datang dekat kite duduk dengan kite..jangan duduk dengan orang2 yang fake!..najis!..kite xsuka anak2 kite dilayan cenggitu..dah macam kain buruk ko buat anak2 aku..time ko nak lap meja, ko guna kain buruk tuh..time ko xnak lap meja, ko campak kat tepi..budak2 tuh pun siap buat muka blur, muka pelik sebab tetibe je boleh jadi mesra nau..

Ehhh, dah melalut dah nie..wakakakkakaa..layankan je la ye korang..dah laaa, kang banyak pulak yg terkeluar kang..

Bubui korang..

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...