Monday, October 23, 2017

:: Pecah Hati Dibuatnye ::

Sabtu lepas kite bertiga je dengan anak2..hasben kite balik lambat sebab die ade sukan hari sabtu tuh pastu membawak sampai ke malam..malam ade dinner katenye..

Bile kite sorang nak melayan anak 2 orang, memang xterlayan la..bile sebuk ngan kakak, si adik pulak ade buat something..bile sebuk ngan si adik, si kakak pulak take over..

Bile kite tengah sebuk ngan qisya, sekali dengar bunyik pecah..bile toleh tengok ape yang pecah, rase macam nak nangis je..

Huwaaaaaaaa..korang rase???....sobsssss..😭😭😭😭😭😭

Macam mana pecah botol kaca foundation tuh, macam tuh la pecah hati kite..huwaaaaaa..

Anak bujang punye keje..bukan takat foundation kite pecah..compact powder kite pun pecah dikerjakannye..tsk tsk tsk..kalau mekap2 mommy jenis yang murah xpe nak oiiii..silalah jahanam kan..iniiiiii, huwaaaaaaa, habis Lancome mommy..😢😢😢..

Kite terus wassap hasben kite bgtau mekap kite jahanam..sekali, selit ayat, 

Isteri, “domok ganti balik..huwaaaaaa”
Suami, “aik, kenapa pulak i kene ganti..suh la bobot ganti sebab die yg buat”
Isteri, “bobot kan bin kan u..so u la yg kene ganti”
Suami, “boleh..i ganti dengan brand yang ade dekat Watson (gelak jahat)”

Wahahahhahaa..macam bongok sgt alasan “bin kan u” tuh tau..ehem ehem, lagipun birthday aiii kan dah nak dekat dah..xyah susah2 nak pikir nak bagi hadiah ape..kan kan kan domok kan (macam ler laki ko baca blog ko nie)..😏😏😏..

Haihhhh, petang sabtu baru je sebut2 ngan hasben kite yang mekap kite dah nak habis..sekali malam sabtu dah pecah..memang betul2 habissssssss dah mekap kite..😭😭😭😭😭..

Kite suka pakai Lancome..suka texture foundation die..very light..tapiiiii tapiiiii skang dah pecahhhhhh..huwaaaaaaaa..

Nie haaaaa suspeknye..gerammmmmmm..jangan tertipu dengan wajah lembut innocent die tuh..disebalik wajah lembut itu terdapat 1001 akal..

0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...