Monday, October 30, 2017

:: Spend A Weekend With Them At Lexis Hibiscus ::

Last weekend kite spend time dengan kawan2 susah senang kite..itu vacation last untuk tahun ini..hujung tahun depan pulak sambung ber-vacation sebab nak kene tunggu "2 orang bakal ahli baru" besau sikit utk memudahkan ibu2 utk berjalan..siapa yg ibu2 yg bakal melahirkan itu, jeng3, rahsia..harap2 ibu2 tidak berjangkit dengan 2 lagi ibu2..ahahahaha..

Sebab kiteorg 4 orang kan bile bab2 mengandung nie kompom akan berjangkit..sorang mengandung, dah habis semua pun follow..cume beza bulan je..kihkihkih..

Silalah layan gambau2..macam malas and xde mood nak menaip..

blue theme..



ape comel sgt nieeeeeee..

yeayyyy!!..bobot dah berani floating hanya dengan bantuan pelangpung kecik dekat tangan tuh jer...pasnie boleh buat alasan nak tido "rumah hotel"..kihkihkih..

alolololo comelll qisya dengan amie..

kemain anak dara posing tau..

kenapa muka tuh..hehe..

eh ehhh amie..kaki bersilang2..

kami bukan "bersih"..hahaha..

nape terjelir2 lidah tuh bobot..

comelnyeeee korangggg!!!!!..

good bye!...

Tahun depan dengan  bertambahnye ahli, xtau ler cemana peginye..kihkihkih..

2 comments:

  1. meriah...seronok dpt gather2 mcm ni. and suka sgt tgk friendship korang..

    ReplyDelete
  2. sronok cuti2 bff..wah ada 2 org makyong..sorg lg nana keding ke

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...