Monday, April 15, 2019

:: Score Run 2019 - Run The Night ::

Ehh jap jap..before that..kite nak cakap, “tiru je..nak jugak sama..plastik sungguh!..xmalu!”..ehh tiberrrr je kan..ape yang tiru, ape yang sama?..siapa yang plastik, sape yang xmalu??..ntah, sape makan cili, die la yang rase pedasnye..kite xde sebut nama siapa2 and kite xde mentioned ape yang ditiru and ape yang nak sama..sooo yaaa, if ade yang terasa, nasib lah!!..muahahahahahhaa..

Okayh, where were we???..

Sabtu malam kite ade run dekat putrajaya..nama run tuh, Score Run - Run The Night..why run the night?..sebab lari waktu malam..kihkihkih..flag off xde la malam mana pun..pukul 6petang flag off..kite masuk kategori 10km..

This time, biras kite ila joined sekali..berjaya akhirnya kite meracuni ila untuk joined kite..and now, die dah kegianan..muahahahahaha..๐Ÿ˜ˆ..run nie kan haunted sgt tau..sekali dah masuk, confirm akan nak lagi nak lagi nak lagi..addicted tau ngak..ramai yang end up akan jadik gitu la..ade jugak yang akan serik..tapi yang serik tuh normally percentage-nye kurang la..kihkihkih..that is what happened to my biras..skang nie duk mencarik event running..walaupun event running yang malam sahaja, but still..๐Ÿ˜‚..ila preferred lari malam..biasa la bile ade baby kecik nie, akan kerap terjaga waktu malam and awal pagi..so untuk ila nak join kite masuk event running pagi, xtermampu lagi katenye..hehehe..

Ila dulu2 memang jenis berlari jugek tapi sejak pregnant anak 1st, sampai la sekarang dah anak 3, xpernah lagi berlari..so sabtu lepas adalah larian die yang pertama after 6 years..hehe..timing untuk orang yang dah lama xberlari macam ila kire not bad la..lari 10km plak tuh..and plus, beza timing kite dengan die xde la jauh mana pun..good job babe!!!..i know u can do it!!!..here to many many many many many more running eventssssss!!..yampuiiiiiii!!!..๐Ÿป..ehh itu bukan alcohol tau..itu adalah sparkling juice perisa apple..๐Ÿ˜‚..
 
My timing. 
Satu gambar selfie harus la diabadikan di sini..hehehe..

Gambar terpaksa di-edit kasik cerah sebab gambar asal gelap..biasalah amek gambar waktu malam kan..seram bile tengok balik running event yang kite dah registered..minggu nie dengan minggu depan dah penuh..bulan 5, sehari sebelum puasa, ade 1 event..itu kire event penutup la..esoknye dah puasa..puasa rehat sebulan, lepas raya sambung..bulan 6 dah registered..bulan 7 pun ade 3-4 dah yang dah registered..bulan 8 pun ade jugak tp still ade slot weekend yang kosong..bulan 9 adalah bulan pemecahan “dara” untuk larian kite..wahahaha..sebab 1st time kite masuk Half Marathon which 21km..matilanak..serammmmmmmmmmmmmm..jangan sampai tahap  kene hangkut dengan sweeper sudah..hahahaha..sebenarnye keinginan nak masuk HM sebelum SCKLM ade tapi tah la, kite nak rasmikan 1st HM dekat SCKLM..ngeeeee..
pace kite masa lari dekat score run..hancusssss...kene push lagi nie..
and ini adalah result kite untuk larian score run..

Kite memang target 10km dengan masa xlebih dari 1jam30minit..walaupun sipi2 sangat je kan timing tuh..tp xpe la..at least tercapai target..

3 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...