Tuesday, May 14, 2019

:: Anak Dara Mommy Dah Besau ::

Dah besau dah anak dara kite yang sorang nie..raya tahun nie qisya extra “raya” sikit..sebab tahun nie qisya ade handbag raya..kihkihkih..raya tahun nie kasut qisya xberapa nak beli sangat sebab kasut die banyak lagi yang muat..so kasut raya ditukarkan dengan handbag raya..

Semua gara2 mommy qisya dapat handbag raya..muahahahahaha..saje nak bagi qisya seronok sikit..ngeeee..
Christy Ng u’olls..baru 6tahun dah dapat handbag christy ng..mommy pun daddy x offer tau..chissss!!..tapi xpe la sebab daddy offer mommy handbag lain..hahahahahaha..christy ng mommy boleh beli sendiri..sebab harga tersangatlah affordable..cantik pun cantik..ade kualiti pun ade kualiti..or later mana tau nanti daddy bagi duit raya, boleh “lekat” dekat christy ng..wakakakakaaka..
Comel kan..yg rantai gold tuh sling untuk bag nie..hehe..ini yang scha and lara punye collection..kecik je handbag nie..sesuai untuk budak2..

Plus raya nie kan raya dekat temerloh, so jumpa ramaiiiiii orang..boleh collect duit raya..hahahahahahahaha..selalu raya qisya bosan..takat pegi 2 buah rumah..pastu sambung raya dekat shopping mall..dah settled..kihkihkih..so tahun nie insyaAllah ade meriah sikit..cumanye kite balik lambat sikit..balik malam raya..so maybe akan terlepas activities membakar lemang, masak rendang dan jugak ketupat..sobsssssss..

Tapi xpe la, xkisah la..janji tahun nie xraya kl..nak request mak kite buat kuah kacang daging la..sedapnye ya Allah..mak kite masak semua sedappppppp..semua berasa..sokmo kite akan makan berulang2..lontong pulak mak kite kate itu memang mak akan masak sebab lontong is a must..lontong lawan dengan sambal ikan bilis..sedapnyeeeeeeeeeee..slurpppppp..pagi raya selalu kite akan save perut untuk makan banyak dekat rumah mak kite..sebab mak kite masak sedapppppppppppppppppppppp..slurpppp!!!..

Tetibe xsabau nak raya..ehhhh, teruknye..puasa baru je 9 hari dah xsabau nak raya..hahahahaha..

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...