Monday, October 14, 2019

:: GV Punya Pasal ::

GV???..gegar vaganza la..hehe..kan semalam dah start dah GV utk 2019..so kite pun layan la sebab yang masuk tuh semua penyanyi zaman2 kite kut..

Semalam kan semua peserta nyanyi lagu masing2..mostly memang kite tau la..hasben kite muka macam pelik je pandang kite sebab kite tau lagu2 yang peserta2 GV nyanyi..die kate, die xpernah tau pun wujudnye lagu2 yang sesetengah peserta GV nyanyi semalam..then bile sampai je turn naqiu (boboy), lagi pelik muka die..siap cakap ape tau, “kalau i tau la u layan lagu2 macam nieh sebelum kawen, i potong duit hantaran”..hahahahaha..bongok je.. “bagi i duit hantaran pun banyak tuh je, ade hati nak potong pulak lagi”..kihkihkih..mana boleh bagitau berapa hantaran yang hasben kite bagi..xsikit dan xbanyak..🤫

Then bile hasben kite dengar lagi kite duk layan lagu2 yang die xpernah dengar, tetibe die sambung lagi cite pasal nak potong duit hantaran.. “betul la..patut dulu i potong je duit hantaran u..jadi 3k je”..amboiiih, terus turun 3k je..semata sebab kite tau lagu2 jiwang zaman 80’s & 90’s je..pape tah..

Die xtau ke semua genre lagu kite layan..nak listkan semua kategori jenuh sebab seriously semua genre lagu kite layan..weh, lagu skin head pun gua layan, lagu hardcore punk, metal, raggae, ehh, macam2 la..sampai la ke dangdut, irama kontempereri segala bala..apatah lagi la lagu2 jiwang..cheh..kan kite kate semua genre kite layan..hahahahahhaa..

Kayh la u’olls..kite nak berehat sat..sambil melayan cite katun yang xsudah2 dari tadi..
Now tengah layan cite barbie..

Dah tuh anak2 anak kan..xgie school..dari start turun dari bilik, sebelum pegi klinik, lepas balik dari klinik, katun je la..tapi nasib baik la xberebut sape nak tengok cite sape dulu..sebab kite amalkan konsep gilir2..semalam dah layan cite kakak, hari nie turn layan cite bobot pulak..habis cite bobot, sambung pulak lagi cite kakak..itu yang skang nie duk layan cite barbie..abis tuh cite mommy bile pulak..😒

2 comments:

  1. Hahahaha...ngek la..nak potong hantaran...dah masuk 3 dah tu ha anak..apapun #shamvisaGV19...ensemnyaaaaa...dah kawen lom dia erk?

    ReplyDelete
  2. Tahun ni tak dapat layan GV, sebab dah potong astro.. huuuuu..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...