Monday, November 21, 2011

:: Lelaki bawak hangbag??!!..oh nooo!! ::

Mesti penah tgk kan lelaki bwk handbag..tp bkn la handbag sendri..sudah tentu la handbag si gf..selalu sgt tau nmpk..kalau pegi shopping mall xkisah la mana2 pun,mesti ade couple yg bf bwkkan handbag utk gf..apo motip ko jang????..

Smp skang nie kite xphm kenapa..nak tunjuk ke yg dieorg nie macho sbb pegangkan handbag gf?..or sbb sayang?..or sbb tangan gf lenguh?..or ape?..cer citer cer cite..lg la x macho kalau laki bwk handbag utk pompuan..x macho la brader..hehe..yg bf-bf nie x malu ke org tgk dieorg bwk handbag gf..kalau setakat sekejap sbb gf nak gie toilet ke,nak betulkan baju ker, seluar ke skirt ke..paham la gak..sbb kadang2 kite pun suruh en tunang kite pegangkan..mcm leceh je nak wee-wee pastu berhandbag bagai..nak suruh en tunang bwkkan handbag sepanjang masa,ishhh xsanggup laa..mcm pelik je..penah gak saje2 suruh en tunang bwkkan handbag,saje je sbb time tuh mmg nmpk ramai sgt si bf bwkkan handbag si gf..tetibe die wat perangai bengong die..bahu sangkut handbag,tangan patah skit mcm auwww,pastu jln catwalk..kat public pulak tuh..xleh blah..ade tunang pun bengong..hahahaha..pastukan bile gf wat mcm tuh nmpk si gf tuh pulak yg berkuasa..eeeeeiiii,xkose mak tau..mcm si bf ikut je telunjuk si gf..eeeiii,mintak simpang..kalau laki bini tuh lain la cite..kadang bini dukung anak..kan susah kalau sambil dukung anak sambil pegang handbag..itu boleh dimaafkan lg..anak bwkkan handbag mak ke,okayh la jugak..tp yg peliknye bf gf nie..adoiiii..xpaham betul..

Kalau malas sgt nak bwk handbag,nape x bwk sling-bag je..lg senang..xyah nak sshkan sesiapa..diri sendri pun xkan ssh sbb xyah nak pegang2 bagai..xkan sbb nak glamour pakai handbag punye pasal smp sanggup malukan bf sendri..haiiihhhh..akak pun poning palo bilo mikir pasal tuh haaa...

Alah,time couple2 bole la nak pegangkan handbag bagai..time tuh kentut pun bau wangi..sendawa pun bau harum..sume bende pun i relaaaaa..no no no!! jgn smp tergadai body u..hahaha..cube kalau dh kawen tgk,siap kene maki ke pe ntah kalau suruh bwkkan handbag..dulu bile jatuh,batu kene maki,bile dh kawen,bini kene maki sbb x nmpk batu..itu lah die lumrah kehidupan..tp xsemua org mcm tuh..ade la jugak org mcm tuh kat dunia realiti nie..tp kan kite ngan en tunang xde pun mcm tuh..kalau die sendawa or kentut mesti kite jerit kuat2 "BUSUK!!!!"..pastu bukak tingkap..hahahaha..kalau die dengki,die lock window xbg turunkan..pastu wat muke comel2 kate mana ade die lock..kurang asam betul..hahahaha..

3 comments:

  1. @~diAhOntHeblOg~ mmg pun...tunang sape aku pun xtau..hahhahaa..

    ReplyDelete
  2. hahaha.. serius kelakar siap lock window.. ;)
    ai tak minat bawak handbag pergi jalan2.. leceh.. kalau terdesak barulah hb yang bawakkan.. memang dari dulu sebab dia tak suka cara ai pegang handbag.. katanya senang orang nak ragut.. huhuhu..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...