Tuesday, November 29, 2011

:: Move On ::

Dont really understand certain people tau..especially pmpn..xde la semua okayh..sbb i pun pmpn..no no no!!..i behave okayh!..yg dh kawen pun sama je..apatah lg yg xkawen..like i said..bkn semua,sesetgh je..don't get me wrong aight..nak2 plak kalau masing2 ade history..okayh fine!!..u'olls ade history dulu..tp sudah la..dh nama pun history..dh kawen kut..xyah la nak beria-ia sgt..kalau birthday ke ape ko nak wish,wish la..tp ayat tuh xyah la nak suspicious sgt..before this wish thru FB,but this year just because his engaged or married or wutever,wish thru phone..sms..kenapa nak kene mention something yg wat partner org tuh marah..wish biasa2 sudah..nasib baik dh tersedar..nasib baik jugak mintak maaf..kate anak berderet la hape la..kalau ko anak berderet n dh ade laki,jgn la wish birthday smp kuar ayat mcm tuh..cube kalau laki ko punye ex wish birthday mcm tuh..ape ko rase..kalau ko xde perasaan je ko xkan rase ape2..

Then mulalah naik status kat fb yg xde niat la hape la..ikhlas nak berkwn la...tp kalau ayat mcm tuh sape je yg x marah..sape je yg x pikir lain..kene ke nak ingatkan yg korang nie penah ade history..dr xkisah nak berwish2 and bercontact2 bagai,terus jd kisah..before send-ing any sms to anyone's partner,think twice..

Sendri boleh pikir kut mana yg patut n mana yg x patut..kalau org tuh dh berkeluarga,nak berkawan x salah,tp jgn la ko nak ingatkan kisah lama..ayat tuh kene berlapik skit..ADA PAHAM!!!!!....

Nie lg satu spesis..ko dh kawen ko wat cara dh kawen..kalau ex ko dh ade girlfren ke tunang ke hape ke,ko xyah la nak jealous2 sgt..ko jaga laki ko baik2 sudah..xyah nak jd mcm bdk2..ko xsuke ko remove ex ko dlm fb..agak2 ko nak tau perkembangan ex ko,ko add blk...agak2 sakit hati ngan perkembangan ex ko tuh, ko remove..ape jadah nye!!..siap perli2 la hape la..dulu ex ko xlayan ko elok,pastu bile ex ko layan yg current plak elok,siap nak sentap2..iys like,nape dulu ko xlayan aku mcm mana ko layan partner ko skang..wut the .....!!!..org2 mcm nie patutnye kene block je..so that x menyakitkan hati..so xyah bergaduh pasal pmpn2 bodoh nie..

*MOVE ON*

4 comments:

  1. btol tu.. tu sbb aku kalo tertembung ngan ex wat x kenal je. dh lepas br la ckp kat hubby tu ex masa zaman kanak2... hahha

    ReplyDelete
  2. @watyz kan..sama la..aku pun selalu wat..xde dpn2 nak tunjuk2..belakang2 baru bagitau..hehe..

    ReplyDelete
  3. haha..siot je waty..ha..sya..ko tau x pompuan cmtu is.."MEROYAN"..just ignore them..

    ReplyDelete
  4. @~diAhOntHeblOg~ sbb aku tau la aku ignore jer..muahahaha..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...