Tuesday, November 29, 2011

:: Perigi Cari Timba ::

ape pokcik menungkan tuh pokcik..hehee

My God!!....xsenonoh betul title entry kali nie kan..tp ape yg x senonohnye..peribahasa je kut..wahahaha..zaman skang nie pmpn lg advance dr laki tau..jgn x tau..hehe..sesetgh pmpn nie kalau die dh suke kat sorang laki tuh,seboleh2 die nak tackle laki tuh..smp laki tuh boleh jd semak,xselesa n rimas..sbb pmpn tuh too obsess..i cite nie from pengalaman..ehh,bkn pengalaman diri sendri okayh..mak xpenah nak kejar2 laki nie..never in my life gie crk timba..coz for me as pmpn,kite xleh nak wat mcm tuh..coz we have our own dignity to take care off..maruah sebagai pmpn..even i suke kat mana2 laki pun,i will never show it..but nasib baik sume tuh respond back lah kan..xyah nak beria-ia tunjuk pun..hahaha..ehhh,xpenah langsung la..sbb malu kut kalau kite beria-ia tunjuk,end up laki tuh x suke kite..woooooo,very the malu okayh..kalau x bertembung xpe..but just imagine if that guy same office ngan u ke,yg mmg kene mengadap muke la tiap2 hari..mana la nak campak muke yg x semenggah tuh..


Pastu bile tau laki tuh dh ade gurlfren,xyah la nak kol laki tuh tgh2 mlm,menangis mcm org gile,memekik terlolong bagai nak rak..sbb laki tuh xkan punye nak tinggalkan gurlfren die for someone like u..bende boleh pikir sendri kut..kalau laki tuh nak ko,die xkan tunggu..dari dulu lg die dh approach dh..tp bile die x approach so phm2 sendri la..mmg die x suke ko pun sebenarnye..so xyah la nak malukan lg diri ko tuh dgn ayat2 n perangai ko..tau la umur ko tuh makin meningkat..so desperate nak crk bf utk settle down..tp carik la laki yg boleh bg respond balik..ko pun xde la nak menanggung malu..selagi kat situ lah..kalau dh benti lain la cite..


Kalau perigi carik timba,n timba tuh ade repond is good for u..but x,u kene tebalkan muke la everytime nmpk that guy..dh la satu ofis,satu department plak tuh..haduuuhhhhh...malu beb!!!!..so moral of the story,relaks je,nak tackle pun ade cara..xyah nk kelam-kabut tunjuk..buat laki tuh menyampah..kawan-kawan laki tuh pun leh menyampah tgk perangai ko..laki nie kalau kite jual mahal,lagi die kejar,tp kalau kite jual murah sgt,lg die lariii..


So mari la kite lari setempat..hahaha..xde kene mengena langsung..hahaha.. 

*asal la entry ari nie sume nak mcm nieh*


 



0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...