Thursday, June 22, 2017

:: "Tapi Ade Bende Lain Utk Domok Aiii" ::

Semalam hasben kite wassap kate die gie jalan tar..dh alang2 kite pun mintak tlg belikan brooch..asyik la duk "ish" kan kite byk kali..ish hasben aiii nie, susah betul kalau terlampau lelaki sgt..ehhh, hahahahahaha..bgs la kan lelaki..kalau hadik2 mmg dh lama kak atul rejected..mihmihmih..

Sudahnye mmg die xbelikan pun brooch sebab die xtau mcm mana rupe, xtau mcm mana nak pilih and whatnots..haiyoooooo..ape nau yg susah sgt pun xtau..last2 tuh kite mcm bengang la jugak..ngeeeee..sekali ayat last tuh buat kite mcm cool down sikit..kuang3..ehhh, xde la nak marah beria sgt..xmarah pun cume geram sikit je..hiks..

Ayat last tuh adalah tajuk utk entry kite hari nie..hehhe..bile tanye ape die, "tunggu la..tgk la nanti"..die xtau ke yg bini die nie jenis xleh nak tunggu2..hahaha..tp disebabkan kite bizi kat ofis nie, terlupa dh pasal tuh..kalau x, rasenye mesti kite duk harrased hasben kite suh die bgtau jugek..

I don't like surprise..ehhh, kite suke surprise tp kite xsuke surprise yg dh bgtau tp xnk bgtau ape..pastu suruh tunggu..haaaa, that kinda surprise la yg kite xsuke..

Sampai je ofis hasben kite semalam, tgk die pegang plastic..elok je die bg kite plastic2 tuh, terus mencarik bende ape yg die belikan utk kite tp kemahen suh tunggu la ape la..

Nak tau x nak tau x?..xnk tau pun kite nak bgtau jugak..bluwekkk!!!..#saiko..hahahaha..
 
Nie la "bende" tuh..alolololo..thank u domok..mangiiiiii ngattttt..muahx..

Jarang2 terjadik mcm nie sebenarnye..sebab tuh gelenya lebih smp ke belog bagai..hahaha..

Kayh la, bizi nie..tp dlm bizi2 jap lg nak kuar collect kasut..wakakakaka..terbayang2 termimpi2 wehhh dari semalam..
 
Kasut nie haaaa..cantiknyeeeee uuuuu..jap lagi i amek u okayh..hihihihi..semalam kat C&K KLCC size kite dh habis..so mintak die tlg reserved kan kat memana outlet..nasib naik la satu mall nie ade size kite..tuh yg jap lagi lunch nak gie collect tuh..arghhh!!..tazzabarrr!!!!..

3 comments:

  1. wahhh.. cantik kasut tu. tapi ciktie dah lama tak try pakai kasut yang berinci-inci ni

    ReplyDelete
  2. wah perfume raya and kasut raya gojes gtu

    ReplyDelete
  3. Gile cantik kasut tu...memang xsabo nak pakai la kann...hihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...