Tuesday, June 13, 2017

:: #AnakDaraIwan ::

Anak dara iwan yg sorang nie skang boleh tahan..dah keluar perangai gegurl die..nak kaler pink la, nak princess la..tp masih lagi boleh control la tahap gegurl die..xberapa nak girlish sgt..hehee..

Lepas tuh asyik laaaa "hello kitty kaler pink"..heheh..baru nie kite ade belikan luggage bag hello kitty utk qisya..mikirkan skang nie kalau berjalan jauh xkan ade masalah ruangan dekat bonet, tuh yg beli tuh..kebetulan masa tuh ade friend kite dekat FB duk jual..xcite byk terus je beli..sampai je luggage bag tuh, kemain happy qisya.."syisya munye..yeayyyy!!..shape beli?..mommy beliiii??"..comel..
 
Nie haaaa luggage bag-nya..happy smpkan nak senyum pun xtau mcm mana dh..hahaha..

Lepas tuh duk berebut ngan adik die..si bobot tuh pun satu..mana yg kakak die pegang, itu yg die nak..mana yg kakak die punye, itu yg die nak..xkisah la ape pun..mmg skang nie kalau nak beli ape2, kene beli 2..xleh beli satu..start umur setahun dh pandai nak berebut2 barang..kemain garang lagi plak tuh..haiyoooo..tp xkan la si bobot tuh pun nak ber-luggage bag segala bagai..baru setahun 3bulan kut..hamboiiii, dh mcm besau nau plak die..

 
Tah apo peshen tah..toleh2 tgk dh bersarung dh..dengan stokin mommy disarungnye sebelah..dh mcm org tua yg duk kampung kat jepun nun dh gayanya..amek aura ke sayang???..hahahaha..

4 comments:

  1. anak dara dah besar ni...
    tak lama lagi cantas mummy ya qisyaaa..hihihi

    ReplyDelete
  2. Amboiiii somey aih luggage dia...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...