Tuesday, June 6, 2017

:: Bile Mak Pak Koya-Koya Jadi Kanak-Kanak Riang ::

Nie cite lama nie..tadi scroll2 gambau ternampak pulak..terus jadik entry sudahnye..hakssss..

Kejadian adalah dekat rumah kakak kite no 3..die buat house warming  + kenduri doa selamat..rumah die nun haaaa kat Alam Impian..belah2 shah alam sana..cantik rumah die..tp tuh la, kalau pegi sana mmg masalah sgt..masalahnya playground betul2 depan rumah die..kalau pegi sana, mmg si qisya merengek, and asyik la berzikir, "mommy, playground..mommy, playground"..adeeehhh..kalau petang xpe lagi..tp kalau tengahari buta yg matahari atas kepala, camno nak bawak main..hehe..

Nasib baik la masa sampai tuh qisya mendengar kate..kite kate if qisya nak pegi main playground boleh but wait until petang okayh..mengangguk je die...and petang elok habis je doa selamat and whatnots, cousin2 qisya la yg melayan die kat playground..hehe..

Then xlama tuh, menyusul kite ngan hasben kite..ngeeee..silalah jamu mata dengan gambau2 mak pak riang yg xsedau diri tuh...mihmihmih..
 please excuse my naked face..lepas solat zohor, malas nak touch up balik muka..lantak kan kat situ...xde kite nak heran pun muka togel..kihkihkih.. 
okayh dh selesai..

Ehhh jap jap, kite belanja video si dobot main scooter..kemain lagi suke die..mementang la rumah maklang kat depan tuh lengang xde kete..happy sungguh iye tau!..

video
hmmmm..kite xtau la u'olls boleh view ke idok video nie..sbb kite try tgk mcm xleh...kalau xleh, sorry in advance..for those yg follow kite kat IG or FB, mesti ade yg dh tengok kan..kalau xtgk lagi, gi la carik kalau nak tgk..huahuahua..


Kiteorg laki bini nak make sure whether that swing sturdy or not..itu je..and setelah di-QC oleh kami, dengan ini kami berani mengatakan yg buaian itu adalah sturdy yakni kukuh..masa tuh la..tp kalau lagi sekali pegi tgk dh barai, hakak xjamin..wakakakakakakaka...

Cantik umah kakak kite...kite paling suke dapur die..kenapa la masa kite renovate umah xtau pun wujudnye tiles jenis subway segala bala..
yg paling kanan tuh tmpt letak washer..tersorok situ..bgs kan..nape la kite xterpikir cenggini...huahuahua..

Berkenan sungguh kite dgn kitchen kakak kite nie...ehhhh, kite bersyukur je rupa bentuk dapur kite..dapur kite pun cantik dh..tp kakak kite punye lagi cantik la...hehehe..

5 comments:

  1. syok skali skala naik buai gtu kn hehe..cantik umh kakak...kitchen putih tu syg rs nk masak ..kn kena percikan minyak hehe

    ReplyDelete
  2. Seronok sangat tu dapat fefeeling jadi bebudak balik. Hahah! Alaa cantiknya kitchen kabinet warna putih macam ni.

    ReplyDelete
  3. Sekali sekala jadi kanak-kanak riangggg ;)

    ReplyDelete
  4. Hehe teringat zaman kecik kecik. Mengimbau kenangan betul hee

    Jemput singgah ke blog killa ye 😘😘😘😘

    http://www.syakillaazam.my/tip-kesihatan/mengapa-orang-obesiti-tidak-berasa-kenyang/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...