Thursday, June 8, 2017

:: Keneneng ::

Mesti ade yg xpelik ape tuh keneneng..hehehe..keneneng tuh mcm, hurmmmm, mcm hape nyeah..nak terangkan susah..xdpt plak ayat yg sesuai..pepagi nie otak x berfungsi lagi..ngeeeee..

Keneneng mcm blur..ehhh, ye ker blur tuh ayat yg sesuai..haaaa, mcm pening2 lalat..lebih kurang la..huahuahua..

Kite xsihat lately nie..dari hari ahad hasben kite suruh gie klinik, tp kite berdolak-dalih..sebab badan kite xpanas..kang pegi kang doctor ingat saje je sebab nak MC..seram sejuk tuh jgn cite la, lain mcm sejuknye..sakit2 sendi..siap mencucuk2 badan semua cukup..badan lemah, rase nak tido je..skang nie tgh batuk lak dh..

Selasa lepas after balik keje, masuk2 je kete (hasben i fetched i kat ofis minggu nie..ketidaklaratan yg melampau) hasben kite tanye lagi nak pegi klinik ke x..kite jawab tgk la nnt cemana..pastu xsedar kemende dh sebab kite dh tido..alih2 die kejut tau2 je kat depan klinik..hurmmmm, nak xnk kene gak la pegi klinik..kang kene marah..takuttt!!!..hahahaha..

Dah checked darah, alhamdulillah xde ape2..viral fever je doctor kate..tp semalam xlarat sgt dh..MC sudahnye..;(

Harinie kite okayh sikit tp keneneng..batuk masih lagi ade..sakit dada i dibuatnye..huahuahua..

Korang dh pegi shopping raya ker?..kite baru nak start minggu nie..carik baju, , kasut anak2..bajet utk kite, hasben kite dh bg siap2 dh..bajet baju raya kite tahun nie dh kurang sebab byk bajet dh ke handbag siap berlebih2 lagi dari bajet..handbag kalau satu xpe la..nie smp 3..gile tamak haloba nau..

Yg satu beli kat butik, yg 2 lagi beli dekat biras kite punye kawan yg ade bukak order beli terus dari Paris..best betul kawan biras kite..duk kat UK..lepas tuh nak jenjalan Paris..tuh yg bukak order kut..biras kite kate boleh percaya la handbag tuh original sbb kawan die yg jual..tuh yg terus kite order smp 2 tuh..asalnye nak pakai duit sendiri..alih2 hasben kite kate die belanja..fuhhhh!!!..selamat duit kite..kahkahkah..selalunye time order mmg rase mcm okayh masa nak bayar nnt..siap rambang2 mata lagi masa nak pilih kaler..time nak bayau tuh tetibe parkinson lak tangan..nasib baik laki hakak offer nak bayaukan..kuang3..

Hadiah birthday and anniversary in advance selama 5 tahun katenye..terkejut kite 5 tahun..hasben kite gelak2 je.."saje je cuba nasib 5 tahun tuh..mana la tau setuju..alih2 xsetuju plak dah.."..pape tah domok..mcm baru nie beli iron steam pun duk ckp hadiah in advance la ape..xde hadiah utk tahun nie la..tp sudahnye dpt jugak hadiah lain..hihihi..

Handbag ape?..hurmmm, handbag ape yg famous dekat Paris?..agaknye sendiri boleh agak kut..kuang3..baru beli handbag tuh dh ade yg sebuk2 bizibodi nak tau harga berapa..belum lg LV ker, Hermes ke, Fendi ke, Prada and so on..nasib baik la kawan weh, nasib baik la kenal..

Moral of the story, kalau aku beli handbag LV baru aku bagitau ko harga berapa okayh..takat handbag tuh xyah la beria nau nak korek berapa harganye..

Ye ye, tau ko masih lagi xpuas hati selagi xdpt tau berapa harga..
 
Meh hakak belanja dulu gambau hakak yg hakak rase mata hakak besau sgt (org mata kecik yg bile senyum asyik kene nganjing sebab xnmpk mata mmg biroh sikit kalau mata nmpk besau) baru hakak bgtau berapa harga handbag hakak..wakakakkaa..

Ehhh, xyah tau la..kalau nak tau jugak meh pm tepi hakak meh..pffttttt!!!

5 comments:

  1. Moga sihat2 aje kak atul ... ehh handbeg hermes la niiii nak lawan mak mah .. ehh ..kekeke..

    ReplyDelete
  2. hai kakak..
    selamat berpuasa...

    ReplyDelete
  3. Great work. Truly speaking I never seen a blog like that. Absolutely superb work. Good luck. Thanks for such an informative post.
    Herbal Incense

    ReplyDelete
  4. This is really a valuable post. Nice to find and read. The info shared is helpful and valuable. Will grab it. Thank you for sharing.
    Herbal Incense

    ReplyDelete
  5. Heee jumpe ayat baruu la.

    Jemput singgah ke blog killa ye 😘😘😘😘

    http://www.syakillaazam.my/tip-kesihatan/mengapa-orang-obesiti-tidak-berasa-kenyang/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...