Monday, July 18, 2016

:: 5Bulan Sudah Berlalu ::

Allah..sekejapan je kan dh 5 bulan..rase mcm baru je neves2 bersalinkan si dak dobot nie..rase mcm baru je peristiwa air ketuban leaking..rase mcm baru je rase perut kene belah ngan kene godek2 ngan doctor ros..rase mcm baru je rase perasaan susah hati yg teramat sgt and ulang-alik hospital sebab kuning dobot..

Skang dh 5bulan dh iye..
alhamdulillah, dobot membesar dgn jaya dah sihatnye..
semua kate muka anak bujang mommy nie ikut muka mommy..mommy suke..
masa ini adalah masa utk mencium dieorg 24jam sebab wangiiiiiii...masammmm...semua ade..bau ailio yg sedappppppp..mommy loves u sayang..

6 comments:

  1. kejap je dah 5 bulan, bila nak jumpe si dobot ni

    ReplyDelete
  2. Anyonyonyoo...syok nyer iye tuuuuu ;)

    ReplyDelete
  3. waseh..mmg sedap gak cium bau masam baby, bau peluh n bau aiklio basik nya tuhh.

    ReplyDelete
  4. Kejapnyaa masa berlalu. Dah lima bulan budak omei ni. Hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...