Tuesday, July 19, 2016

:: Budak Umur Hampir 3 Tahun Tidak Boleh Dijadikan Saksi ::

Kenapa???..sebab ape yg dikatakan mereka adalah benar dan tiada yg benar melainkan yg benar benar belaka..kihkihkihkih..

Qisya nie suweetttt sgt tau..kalau kiteorg nak keluar, bile kite dh bersiap2, turun je dari tangga, "tantekkkk..mommy..tantekkkk!!"..bile kite abis makeup je, ayat sama yg die akan cantik sambil tunjuk2 kat kite.."mommy.....tantekkkkk"..kadang xde angin xde ribut, xde kuar gie memana pakai baju duk umah je..pun qisya akan ckp bende sama..muahahahhaa..

Pastu dalam kete otw nak balik umah dari open house akak same section ngan somi kite semalam, out of sudden, qisya pegang muka kite dgn dua2 belah tangan..

Qisya : Mommy..

Mommy : Yes sayang..

Qisya : Tantekkkkkk..

Mommy : Sape cantik..mommy cantik ker?..

Qisya : Mommy, tantekkkkkk..

Auwwww..suweetnye kakak..
Dalam gelap2, dalam hujan kat luar, terus mommy selfie ngan my very sweet girl..my one and only..mommy loves u sayang..and i know u loves me too..when it comes to us, everything will always be a vice versa..

Budak2 xmenipu kan..selalunye ape yg dieorg ckp tuh betul and sincere from the heart..kan kan kan..hikhikhik..

Ehh, ade yg mencebik ker???..alaaaa jgn la jeles u'olls..it is my daughter yg ckp mcm tuh..aiii xajar hokeyh..nobody teach her also..so once again, budak2 xmenipu kan kan kan kan..hahahahaha..

11 comments:

  1. dia tak cakap pun meh kiter cakap kan..mummy memang cantik tauuu..cantik giler ! suka tgk mummy :)

    ReplyDelete
  2. Betul... budak hatinya luhur
    Tapi memang biasa anak-anak seusia Qisya akan kata mummy/mama/ibu merekalah yg tercantik. Hatta kalau suruh bandingkan dgn ratu cantikpun dia akan kata mummy dia laaagi cantik:)

    ReplyDelete
  3. mummy.....
    tanteknyaaaa....
    tudung :P....
    ala...sweet la kakak qisya nie...muaaahhh ckittt ♥

    ReplyDelete
  4. betul tu.. budak2 takkan menipu.. :)
    mommy qisya mmg tantekkk aunty nad setuju ngan qisya hehe

    ReplyDelete
  5. hahahah sokong bebudak tak menipu..apa dia kata tu la kebenarannya

    ReplyDelete
  6. pandaiii dia amik hati mummy ye...

    ReplyDelete
  7. besar nanti Qisya pun tantek le...:)

    ReplyDelete
  8. budak tak pandai menipu tau...haaa maknenye qisya puji jujur tuuu heheheeheh...pandai die bodek omaknyer.... mulut manis gituuuu...mcm dayyan jugak le nie...tapi dayyan tu byk auta, puji2 die last2 mesti ade bende yg die nak sebenarnye hahaahahahaah

    ReplyDelete
  9. sapa lg yg nak puji mummy kan... mesti la qisya yg puji...hehee

    mummy tantekkkkk...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...