Wednesday, September 4, 2013

:: 31 Weeks ::

Now dh jadi rutin every 2 weeks wat check up kat KKIA..nasib baik la yg kat KBMC tuh check up on weekend..kalau x jenuh u'olls asyik nak kene cuti la mc la..now kite dh 31 weeks dh u'ollssss..ya Allah, cepatnye lahai masa berlalu..rase mcm baru je dpt tau pregnant..hurmmmm..

Tadi timbang berat naik 500gram jer..huahuahuahua..suke makkkkk..kuang3..arinie ingat nak mc tau sbb nak save cuti..rase mcm rugi cuti  je..setiap kali check up cuti..setiap kali check up cuti..rugi2..comp pulak jenis x accept time off..camno tuh..tp xleh nak mc sbb ade makan2 kat opis..hehehe..

Okayh la u'olls..nak amek darah nie..bubuiiiiiiiii..;D

-31weeks-

18 comments:

  1. kejap je dh 31weeks..tklama je lg kn

    ReplyDelete
  2. hehe..dapat juge baby makan2 kat opis:)

    ReplyDelete
  3. kejapp je dah 31 weeks..
    nory plak yg tak sabar...
    huhuhuh

    ReplyDelete
  4. sweet je peyot tu...tu la rasa kejap je berlalu kan...tak lama je lagi..dah bersalin leh datang tgk BB ni

    ReplyDelete
  5. xlama lg je tu Sya...take good care ok...

    pssttt...xsabar nk tgk bb tau...

    ReplyDelete
  6. dh xlama tu sya....mesti xcited nk tima org baru kan hihihi

    ReplyDelete
  7. perut comel....
    opis akakpun tak terima time offtu geram.. ambik jer mc mesti dapatnyer... sayangkan cuti...

    ReplyDelete
  8. Kite tgk ritu mcm dh sarat sgt dh falsya..
    Apa2pun take care k ! :)

    ReplyDelete
  9. salam...
    seronok bila terjumpa blogger yg sama preggy. dkt2 plak tu...sya plak dah masuk 33 weeks...hehehe..

    ReplyDelete
  10. salam.
    tumpang iklan...
    Saya ada menjual Kelambu modern dgn harga retail & borong.
    sila layari
    http://kelambu2013.blogspot.com
    harga :
    King size : RM40
    Queen size : RM35

    Hubungi 0173361303

    ReplyDelete
  11. salam Falsya.. kt pernah jumpe di rumah Sue @ Syawalsimpsons dulu...

    ReplyDelete
  12. comellah perut fasya masa mengandung...

    ReplyDelete
  13. kejap je masa kan sya..huhuhu..semoga segalanya berjalan lancar

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...