Wednesday, September 18, 2013

:: Xsudah2 ::

Mmg harusku beli tirai letak kat tgh2 tuh..sakit mata, sakit hati nengok gini..alas kaki plak yg die gantung..sipe xyah ckp la kan..dh la alas kaki tuh hanjing2 die duduk ke pijak ke..pastu bile bsh gantung situ..mmg terbaekkkkk!!!!..

Xpun kite gantung bunga2 sangkut tinggi2 smp ujung2 yg tajam tuh so that keling tuh xleh nk gantung ape2 dh kt situ..this time no more ayat sopan..no more kelly ng..keling terus..puas hati..

U'olls ade idea nak wat mcm mana selain dr naikkan tembok?..tembok mmg xleh naik sbb dh terlambatttttt..huwaaaaa..

Geram rase nak tolak je alas kaki tuh pakai batang mop..

16 comments:

  1. kalau letak lampu mentol yang ala² macam lampu kelip² tu tak ok ker??? harunya jiran macam ni .. sy baca pun benggang juga .... doa jerlah fasya moga hati jiran fasya tu lembut ... moga dia berprasangka baik .. bak kata mok mok .. nak duduk lamakan huhuhuhuhu ....

    ReplyDelete
  2. letak munge2 tu la...banyak2 rimbun2 kat situ

    ReplyDelete
  3. kt pagar sebelah sinun die sidai gk ke..leceh tul kn

    ReplyDelete
  4. Kena cari jalan letak barang hiasan Sya di setiap tajam tu. Kalau ada bunga plastik menjalar tu lilit-lilitkan dari satu yg tajam ke satu yg tajam sepanjang pagar...

    ReplyDelete
  5. ish..sakit plak ati kite dgr n tgk gmbr nie...

    ReplyDelete
  6. aduhai kak..selamba dia je sidai situ,letak tirai dari atas sampai bawah ok jugak tu, ambek kaler hitam,heee...bio xnampak terus umah dia:)

    ReplyDelete
  7. letak bidai yg kunun2 mcm halang dr cahaya dari masuk tu...alaaa yg bidai dr rotan ke kayu tuh...

    ReplyDelete
  8. geramnya tengokkk....yearp letak birai konon2 halang cahay matahari..rumah pun tak panas ehehe

    ReplyDelete
  9. pasang birai buluh tu Sya, xsakit mata dah...

    ReplyDelete
  10. iskkk tak bestnye macam nie gggrrrr

    ReplyDelete
  11. melampauuu sangat dahni...
    rasanya gantung tirai/bidai boleh membantu kot...cer try...cer try..

    ReplyDelete
  12. aiyokk main ngan org yg xfaham bahasa cm gnie la..

    ReplyDelete
  13. sabar jelah dgn perangai keling tuuuuu....sabar syaaaa....

    ReplyDelete
  14. pasang bidai buluh ....kasi cover trus semua ... cantik pun cantik ....

    ReplyDelete
  15. memang tak best jiran cam gini...sebelah rumah kita pun suka jugak buat cam nie...nasib baik melayu...sabar jerlah...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...