Tuesday, September 10, 2013

:: Rase Nak Meletuppppsss ::

Eh eh..sabau sabau..bukan kite nak meletupsssss..baru 31-32weeks u'olls..huahuahua..

Isnin smp rabu nie kite drive kete mok mok..mok mok gie kursus kat Kuantan..hurmm, kalau mok mok dpt bilik sorang satu harus kite pun ikut skali..ahahaha..dh lama dh rasenye xbercuti2..rasenye 2 3 4 thn kut xkan gie bercuti2..

Reason 1 sbb duit byk abis pasal umah segala..itu mmg main reason la..reason 2 sbb nak tunggu baby besau skit baru leh berjalan..itu reason sampingan je tuh..ahahahaha..tp xtau la kan..kalau ade rezeki lebih, cepat la skit dpt berjalan2..ahahahhahaa..

Kan kite drive kete mok mok..satu bende la yg wat kite annoying gile bile drive kete tuh..selagi xpakai seat belt, selagi tuh la duk menjerit2 mcm bunyik bom dh nak meletup..semenjak preggy nie mmg kite jarang sgt pakai seat belt sbb rase mcm senak gile perut..sian baby tersepit..agak2 kalau bg alasan tuh kat abg polis diterima x?..kuang3..

Bile duk memekak2 tuh, tetiba kite duk tingat satu bende yg boleh selesaikan masalah kite..

Tadaaaaaaaa..bende alah nie la..xtau nak panggil ape..bende alah nie somi nana keding si kbob yg bg..makaseh bob..berguna gak natang nie kat aku..ahahahaha..

So bile cucuk je kat tmpt seat belt tuh terus membisu sepjg jalan..tenang skit idup..kalau x dh mcm time bom yg tunggu masa je nak meletup..hehehehehe..

Mok xde nie mariiiiiiiii kite berjimbaaaaa!!!...i is single for 3 days..wahahahahaa..

14 comments:

  1. hm.. mmg time ngandung bile perut dh memboyot x suka pakai seat belt jugak. senak giler. kalo kete sblm2 ni x pakai x munyik. kete yg la ni kalo x pakai mmg bunyik punye. tanya kbob ade lagi x? mana tau nanti2 ngandung ble guna. hahahha

    ReplyDelete
  2. mmg certain kete bunyi2 kalo tk pki seatbelt...tp kalo perut dh beso ketat plak tp bgs utk pemanduan..hehehe..nasibaik ada benda alah tu ye

    ReplyDelete
  3. sama la kite Sya...xngandung pun tp malas pakai seat belt, sy beli kat Mr DIY benda utk cocok kt situ, siap pic smiley lg, sanggup tu p cari beli semata2 xmo pakai seat belt...sungguh tidak bagus kan...hehe

    ReplyDelete
  4. kenalah pakai seat belt jugak walaupun tak selesa bile dah sarat nie...keselamatan diutamakan :)

    me dulu sampai nak bersalin memang rileks je drive gi keje hehehee

    ReplyDelete
  5. sue pon tak suke pakai..tp akob suke paksa..nak tak nak...kena la pakai

    ReplyDelete
  6. hahaha..peringatan tu falsya..
    tapi time preggy ni dimaafkan kot tak pakai seat belt..polis tak saman..
    dah tu,kalo pakai mesti sengkak kan..

    ReplyDelete
  7. samalah kereta akak pun kuat tau.. kalau x pakai selagi tulah dia berbunyi huhuhuhu .. mmg bgs pun sebenanya.. cuma masa mengandung x selesa huhuhuhu

    ReplyDelete
  8. falsya.. kite time peknen mmg tak pakai pon seatbelt.. mmg senak gile.. klu pakai kene ade tu.. mendealah ape name tah.. dia cam kasi longgar skit belt tu.. hehe..

    ReplyDelete
  9. dah tak boleh pakai seat belt ke falsya...sendat kat perut erkh..

    link terbaru : http://emarieys.com

    ReplyDelete
  10. hihihi...kalau mengandung memang seksa pakai tali pinggang tue...rasa senak perut...

    ReplyDelete
  11. Smela...time dh.memboyot xkose nk pakai seat belt

    ReplyDelete
  12. same kete kita slagi xpkai seatbelt dok bunyi situ la huhu..

    ReplyDelete
  13. tak pakai seatbelt tu dimaafkan kot.. kalau polis saman jugak, sekeii pale die! tunjuk perut tu! mane muattttt.. huhuhu

    ReplyDelete
  14. Hheee, ok gak idea tu.. :)
    Mana beli :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...